Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du en rabattkod på 100 kr.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattkod på 100 kronor skickad till den e-postadress du anmäler dig med. Erbjudandet riktar sig endast till nya prenumeranter och rabattkoden du får gäller på ett köp över 1000 kr i vår webbutik och är giltig i 4 månader. Rabattkoden skickas ut till den e-postadress du registrerade.
Rabattkoden kan ej kombineras med andra erbjudanden & kampanjer No referer

Kund

LÄHETÄMME SUOMEEN LÄHETÄMME SUOMEEN
 

Smartwool KLIPP! Saturnsphere Toe Sock Unisex

Smartwool - Hitta fler produkter här
Klipp
 

Snygga tåstrumpor från Smartwool. Sköna att ha till vardags. Strumporna är gjoda i samma sköna kvalitet som alla Smartwools strumpor, med 100% mjuk merinoull närmst foten och syntet på utsidan för bättre slitstyrka får du en strumpa att älska länge. Saturn är något tjockare under fotsulan för stöd och komfort vid långa promenader.

Tåstrumpor funkar utmärkt i tex Fivefingers-skor och ger även en skön känsla i vanliga skor, eftersom varje tå ligger insvept i merinoull och skyddas från skav från tån brevid.

Material: 70% merinoull, 28% nylon, 2% elastan.
(Alltid 100% ull mot foten!)

Modell: Mini, None Cushion.
Läs mer om de olika modellerna i strumpguiden nedan.

Varför merinoull?

Merinoull transporterar bort fukt från foten med en torr fot och sko som resultat. Det ger en bekvämare känsla och skyddar foten mot blåsor och skavsår. En torr fot ger heller ingen energi åt bakterier och hämmar därför dålig lukt.

Merinoull isolerar också mycket effektivt och ger en behaglig temperatur oavsett årstid. Dessutom har ull den unika egenskapen att den värmer även om den blir blöt. Merinoull tål maskintvätt och krymper garanterat inte. Sköljmedel behövs inte, då ullen behåller sin mjuka känsla tvätt efter tvätt.

Merinoullen kommer enbart från nyzeeländska får som inte utsatts för mulesing.

 

Omdömen

Skicka

Några av Addnatures varumärken

 

Våra partners

  • AAA Soliditet
  • Klarna faktura konto
  • Visa kreditkort
  • Mastercard kreditkort
  • DHL Servicepoint
  • Posten Postpaket Företagspaket

Länkar