Mountain House

(17 Produkter)
 
Valt:
KATEGORIER
 

Kön

Valt:
  •  
  •  
 

Pris

  • kr - kr
    Fortsätt
 

Genomsnittsbetyg

Valt:

Mountain House

Mountain House som kommer från Oregon, USA, är marknadsledande och även världens största varumärke inom turmat/survivalfood. De har 40 års erfarenhet och startade med att förse NASAs astronauter med mat i rymden. Hemligheten bakom succén är egna fabriker med första klassens ingredienser som frystorkas. Mountain House frystorkad mat behåller näringsvärdet, smaken, konsistensen och har lång hållbarhet. Nu har Mountain House köpt en fabrik i Preston England där de får full certifiering för Europamarknaden.

SORTERA
 

Mountain House

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Mountain House har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Mountain House i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Mountain House inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Mån-Tor 10.00-17.00, Fre 10.00-16.00
08 - 339 200
NYHETSBREV
Ja tack, jag vill få erbjudanden
och information om nya produkter.
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik