Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du en rabattkod på 100 kr.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattkod på 100 kronor skickad till den e-postadress du anmäler dig med. Erbjudandet riktar sig endast till nya prenumeranter och rabattkoden du får gäller på ett köp över 1000 kr i vår webbutik och är giltig i 4 månader. Rabattkoden skickas ut till den e-postadress du registrerade.
Rabattkoden kan ej kombineras med andra erbjudanden & kampanjer No referer

Kund

LÄHETÄMME SUOMEEN LÄHETÄMME SUOMEEN
 

FiveFingers KLIPP! KAMPANJ! W's Classic Fresca Dam

FiveFingers - Hitta fler produkter här
Klipp
 

Den klassiska barfotaskon, med lite annorlunda touch

FiveFingers Classic var en av de första barfotaskorna och den är verkligen en klassiker. I Classic Fresca har man gjort en ljust mönstrad design och några förenklande uppdateringar i modellen, som den justerbara öppningen och den ännu lättare sulan.

Skon har en Vibram TC-1 sula som följer fotens form. Den har ett urskuret, öppet mönster som ger riktigt bra grepp på de flesta underlag (även blöta!) och den lämnar inga märken på golven inomhus. Perfekt för en mängd olika aktiviteter från promenader, styrketräning eller paddling.

Med Vibram FiveFingers får du den sköna känslan av att gå barfota, men utan att du behöver vara rädd för att skada dig på glas eller andra vassa föremål eller skrapa upp tårna. Foten kan röra sig naturligt och anpassa sig till underlaget, något som förstärker din balans och förbättrar kontrollen i rörelserna.

Skons fotbädd är antibakteriellt behandlad för att minska problemen med dålig lukt. Skorna går att tvätta i maskin och ska helst lufttorkas efteråt.

Vikt: 114 g/sko (stl 38)

Hitta rätt storlek med hjälp av Fivefingers storlekstabell.

 

Omdömen

Skicka

Några av Addnatures varumärken

 

Våra partners

  • AAA Soliditet
  • Klarna faktura konto
  • Visa kreditkort
  • Mastercard kreditkort
  • DHL Servicepoint
  • Posten Postpaket Företagspaket

Länkar