Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs-Rea- Stora äventyr till låga priser - upp till -65%! | Nyhet! Beställ med Postnord innan kl 17.30 för utleverans idag.

24 Hour Meals

6 Produkter
Pris i kr
24 Hour Meals

24 Hour Meals

Framtagna av 24 Hour Meals ihop med försvarsmakten för att tillgodose Försvarets behov av energirik, näringsrik och hållbar mat som som inte kräver extra vatten för att kunna ätas. 24 Hour Meals är färdiglagad mat i mjuka konserver, en slitstark påse i ett starkt laminat. Man behöver inte tillsätta vatten utan det räcker att värma påsen eller för den delen äta maten kall direkt ur på påsen.

Sortera
sida 1 av
1

24 Hour Meals

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. 24 Hour Meals har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med 24 Hour Meals i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle 24 Hour Meals inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken