Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Haglöfs

Haglöfs Ryggsäck N:o 1 Deep Blue


  • FRI RETURFRAKT
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
4 995 kr
3 495 kr
Du sparar 30%
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Unik och tidlös ryggsäck för dig och framtida generationer

Haglöfs är stolta över att presentera Ryggsäck N:o 1 - en produkt som är framtagen för att fira deras 100-årsjubileum: 1914-2014.

Att Haglöfs jubileumsprodukt skulle vara en ryggsäck var något som stod klart tidigt. Som inspiration valdes Ryggsäck N:o 6 som introducerades av Wiktor Haglöfs 1916. Det var en enkel och stilig ryggsäck med ett stort huvudfack och två mindre fickor på fronten. Målet var också att den skulle tillverkas i Sverige och bara ha svenska underleverantörer.

Och nu är den här! Ryggsäck N:o 1 har tillverkats i 1000 numrerade exemplar där varje produkt fått sitt nummer skrivet av Wiktor Haglöfs son, Hans Haglöf. Vid den aktningsvärda ålder av 84 har han varit inblandad i produktionen av varje ryggsäck. Alla ingående delar är producerade i Sverige och slutligen ihopsatta till en helhet i Dalarna, inte långt från där den första ryggsäcken från Haglöfs tillverkades år 1914.

Ryggsäcken har fått en modern silhuett som känns mer samtida, men samtidigt tidlös. Den är dessutom mer eller mindre oförstörbar då intentionen är att den skall hålla fram till Haglöfs 200-årsjubileum och kunna passas vidare till framtida generationer. Den skall åldras med värdighet och bara bli vackrare med åren. Det finns en namnlapp på insidan där idén är att varje ägare skriver sitt namn och mellan vilka år hen använt ryggsäcken. På så sätt kan man sen följa ryggsäckens resa över generationer.

Men låt inte skenet bedra. Trots sitt klassiska utseende bjuder Ryggsäck N:o 1 på många tekniska finesser, till exempel ett laptopfack med ull från Woolpower i Östersund för att ge din dator det allra bästa.

Material: 500D Cordura.

Volym: 24L

Vikt: 1,45 kg

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2016
  • Produktnummer: 450121

Omdömen 1
Genomsnitt av alla omdömen
1 av 5 stjärnor
5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna
(0) (0) (0) (0) (1)
M J 28.09.2014
HAHAHAHA! Vilket skämt, femtusen spänn?! Vad tror de?

HAHAHAHA! Vilket skämt, femtusen spänn?! Vad tror de?

visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken