Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Ett århundrande av skidglädje
I nästan 100 år har norska Åsnes tillverkat robusta skidor för bergsbestigning, expeditioner och fjällturer. Familjeföretaget som är inne på tredje generationen hade en blygsam start. Pengar var en bristvara och virket som de köpte från andra sidan fjorden betalades istället med fisk som fångats på vägen dit, men skidorna som sedan tillverkades var något utöver det vanliga. Idag är Åsnes marknadsledande inom sitt segment och känt för sina högkvalitativa skidor och unika fästsystem för stighudar.

Åsnes

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • grå

Pris

kr
till
kr

Tillgänglighet i butik

  • Stockholm 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Åsnes X-Skin Mohair 30 mm
Åsnes X-Skin Mohair 30 mm
Åsnes
X-Skin Mohair 30 mm
Rek. 645 kr 475 kr
- 26 %
SALE DEAL

Åsnes levererar skidor av högsta kvalitet

Upptäck vackra snötäckta landskap medan du far fram på ett par skidor från Åsnes. Satsa på ett par skidor av hög kvalitet som du kan använda år efter år. Åsnes robusta skidor och unika fästsystem passar utmärkt för följande äventyr:

  • Bergsbestigning
  • Expeditioner
  • Fjällturer

Satsa på skidor från Åsnes om du söker robust utrustning för skidåkning i tuff terräng. Flera av skidorna fungerar lika bra i uppkörda spår som utanför spåret. Skidan är utformad för att hantera backarna bra och skidans bredhet gör den stabil och enkel att balansera på. Den hjälper dig även att färdas ovanpå djupare snö. Skidorna från Åsnes är inte bara robusta de är även stiliga i sin design - varför inte satsa på ett par läckra vita skidor och bli ett med den snötäckta naturen? Denna design kommer till användning särskilt för jägare eller militärer som önskar kamouflage. Du hittar även skidor av smalare modell i sortimentet. Det här är en stabil skida som samtidigt är lättsvängd och som ger bra flyt i åkningen oavsett terräng. Se till att välja en modell i form av en hundvänlig jaktskida utan hårda stålkanter om du planerar att ge dig ut på tur med en hund vid din sida. På så vis skonar du din väns ben från att krocka med hårda stålkanter under åkningen. Välj en stabil modell för längre distanser när du vill ha med dig packning under turen.

Satsa på skidutrustning av hög kvalitet från Åsnes

I sortimentet hittar du utöver skidor av olika modeller även stighud som passar de olika skidorna. Stighud kan du använda för att komplettera dina skidor med när du närmar dig branta backar och sluttningar där du ska åka ner. De kan även appliceras när du behöver extra fäste framåt. Stighudarna är snabba att fästa även av stela fingrar i kall temperatur. Du får med en smidig packväska så att du alltid har din extra stighud nära till hands när behovet uppstår.

Klicka hem din nya skidutrustning från Addnature.se

Kontrollera vid beställningen så att du får med dig rätt bindningar alternativt att skidorna passar de bindningar du redan har. När du handlar dina skidor hos Addnature.se kan du även få hjälp från vår personal med monteringen. Våra villkor för öppet köp och returer gör det smidigt att returnera dina varor om du skulle vilja det. Det ska vara tryggt att handla online.