Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
addnature

Addnature Havssegling - Manual


 • Den här varan finns tillgänglig i butik
 • FRI RETURFRAKT
 • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
 • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
299 kr
139 kr
Du sparar 53%
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Havssegling manual - kappseglingstekniker och segling under hårda förhållanden

En handbok för cruising till havs och segling under extrema förhållanden.

Segla till havs är en viktig handbok som behandlar alla aspekter av havssegling. Tillsammans med några av världens bästa seglare och experter på konstruktion, rigg, besättning, träning, mat, kläder, vägval efter väderlek, segling, sjukvård och överlevnad, har Barry Pickthall omarbetat boken sin prisvinnande bok Blue Water Racing.

Med färgfotografier och pedagogiska diagram belyser han de senaste metoderna och den nya tekniska utvecklingen inom segling. Boken är uppdelad i tre huvuddelar:

 • Båten
 • Förberedelse och planering
 • Till havs

  Första delen Båten behandlar skrovets konstruktion och allt om segel: urval, uppbyggnad, skötsel och sättning. Ett helt kapitel ägnas åt de kunskaper man har fått från Global Challenge-båtarna. I ett kapitel förklaras de taktiska navigationssystem som används på racing-båtar vid havssegling.

  Andra delen Förberedelse och planering beskriver väl beprövade sätt att ta hand om besättningen, inklusive klädsel, mat och sjukvård.

  I tredje delen Till havs kan man läsa om tekniker för nattsegling, långdistanssegling och racing på hemmavatten. Här finns också tips på pålitliga reparationer, hur man hanterar båten i hårt väder och överlevnadsmetoder. Segla till havs är av stort värde för alla som planerar att segla utomskärs, ska tävlingssegla eller ge sig ut på äventyr jorden runt.

  En blivande klassiker!

  Barry Pickthall har skrivit fjorton böcker om segling och havet, är före detta seglingskorrespondent på Times och shore manager för flera racingbåtar i Whitbread-tävlingen. Barry har bevakat och skrivit om alla världsomseglingar Global Challenge Race, Whitbread Round the World Race, Volvo Ocean Race, Around Alone och Vendée Globe.

  Orginaltitel: Blue Water Sailing Manual.
  Författare: Barry Picthall.
  Översättare: Carl Erik Tovås.
  Förlag: Nautiska.
  Bandtyp: Inbunden.
  Utgivningsår: 2007.
  Sidantal: 272.

  Språk: Svenska.

 • Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2010
  • Produktnummer: 416606
  Omdömen 0
  visades senast


  BEHÖVER DU HJÄLP?
  Kontakta vår kundtjänst:
  Mån-Fre 10:00-17:00
  08 - 4030 4703
  NYHETSBREV
  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
  få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
  Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
  Vår butik i Stockholm

  Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

  Till butiken