20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

Amazing Trail 2019

Traillopp i härlig Stockholmsmiljö

Spendera sommarkvällen med löpning i ett av Stockholms vackraste naturområden!

Tisdagen 18 juni anordnas för femte året i rad Addnature Amazing Trail, ett uppskattat traillopp som löps på skogsstigarna mellan Hellasgården och Saltsjöbaden. Du kan välja mellan distanserna 6 km, 10 km och 21 km.

Amazing Trail har från och med i år tagits över av Orienteringsklubben Ravinen som har sin klubbstuga intill Hellasgården. Efter genomfört lopp bjuds på lättare förtäring, dricka och tid att prata med vänner och andra deltagare. Möjlighet till ombyte och dusch finns i anslutning till start och mål.

Det går att anmäla sig på hemsidan fram till och med 2 juni. Nummerlapp och tröja hämtas i butiken på Birger Jarlsgatan. Mer information och anmälan kan göras på www.amazing-trail.se.

Varmt välkomna!

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat