Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Amok

2 Produkter
Pris i kr
Amok
Amok

Amok – Stay Wild

Amok Equipment grundades på 2013 i Trondheim, Norge, där de skapade den första övernattningshammocken av sitt slag. Det dröjde inte länge innan äventyrare världen över sov i Draumr 3.0.


Idén till Amok uppstod under en segling i Karibien - men den unika designen andas nordisk friluftstradition, med nytänkande funktionalitet och stil.

Sortera
 
sida 1 av
1

Amok

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Amok har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Amok i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Amok inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken