Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% rabatt på allt! - Sommar, sol och sparade slantar | Rabattkod*: SPECIAL20

Företagskund

Företagsförsäljning och profilkläder

Vi har hjälpt företagskunder som är i behov av unika lösningar sedan Addnature startade 2000. Många företag, kommuner och myndigheter behöver produkter ur vårt sortiment men olika omständigheter kan göra att beställningen kräver lite extra handpåläggning. Det tar vår avdelning för företagsförsäljning gärna hand om. Vi är stolta över att ha byggt upp en stor vana kring företagsbeställningar och ser fram emot att hjälpa er! 2013 började vi även leverera cyklar till företagskunder genom vår cykelbutik www.bikester.se. Addnature har nära kontakt med leverantörer och varumärken och brukar ofta arbeta utanför ordinarie sortiment när våra kunder är på jakt efter något speciellt!


Profilkläder

Profilprodukter som uppskattas och används

En riktigt bra profilprodukt är någonting som kommer till användning. Oavsett om det gäller reklamtröjor, skidställ inför konferensresan eller presenter till anställda så kommer ert företagförknippas med kvalitet när profilprodukten är någonting mottagaren vill ha. Vi arbetar med ledande varumärken, produkter av högsta kvalitet och vi hjälper till att hitta rätt produkt för just er.


Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka ett mail som beskriver ditt ärende så återkommer vi inom kort! Hittar du inte det du behöver i vårt utbud? Skicka gärna en förfrågan till oss, vi kan ta hem det mesta med snabb leverans – även produkter och varumärken som inte finns tillgängliga i webbshoppen.

  • Allmänna förfrågningar och inköpsorder skickas till b2b[at]addnature.com
E-MAIL

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken