Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ | 20% EXTRA på utvalda Norrøna-produkter med Rabattkod*: NORRONA20
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING OCH PROFILKLÄDER

Vi har hjälpt företagskunder som är i behov av unika lösningar sedan Addnature startade 2000. Många företag, kommuner och myndigheter behöver produkter ur vårt sortiment men olika omständigheter kan göra att beställningen kräver lite extra handpåläggning. Det tar vår avdelning för företagsförsäljning gärna hand om. Vi är stolta över att ha byggt upp en stor vana kring företagsbeställningar och ser fram emot att hjälpa er! 2013 började vi även leverera cyklar till företagskunder genom vår cykelbutik www.bikester.se. Addnature har nära kontakt med leverantörer och varumärken och brukar ofta arbeta utanför ordinarie sortiment när våra kunder är på jakt efter något speciellt!


Profilprodukter som uppskattas och används

En riktigt bra profilprodukt är någonting som kommer till användning. Oavsett om det gäller reklamtröjor, skidställ inför konferensresan eller presenter till anställda så kommer ert företag förknippas med kvalitet när profilprodukten är någonting mottagaren vill ha. Vi arbetar med ledande varumärken, produkter av högsta kvalitet och vi hjälper till att hitta rätt produkt för just er.

Vi har Sveriges bästa utbud av hållbara profilkläder med hög kvalitet, lång livslängd och minimal miljöpåverkan. Addnature är störst inom profilkläder från varumärken som Houdini, patagonia, Norrøna med flera.


Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka ett mail som beskriver ditt ärende så återkommer vi inom kort! Hittar du inte det du behöver i vårt utbud? Skicka gärna en förfrågan till oss, vi kan ta hem det mesta med snabb leverans – även produkter och varumärken som inte finns tillgängliga i webbshoppen.

  • Allmänna förfrågningar och inköpsorder skickas till b2b[at]addnature.com
E-Mail
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat