Addnature
Majpartaj Rea – endast under begränsad tid
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Brunton
Brunton - sedan 1894
Brunton är mest kända för sina kompasser, ett urgammalt instrument som genomgått 100 år av ingenjörskonst och blivit till dagens förstklassiga redskap. Förutom kompasser tillverkar Brunton kök, kikare och produkter för portabel laddning.

Brunton

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Ta ut riktningen med kompasser från Brunton

För dig som vill ha en riktigt proffsig kompass är Brunton ett självklart val - här finns modeller i varierande prisklasser för att matcha just ditt behov. Brunton grundades redan år 1894 och har sedan dess erbjudit utöver kompasser även produkter för friluftsliv i form av kök, kikare och lösningar för portabel laddning. Kompasserna i sortimentet från Brunton kommer bland annat till användning när det är dags för följande aktiviteter:

  • Mountaineering
  • Vandring
  • Alpin skidåkning - Freeride

Brunton har de riktigt avancerade kompasserna som kan komma väl till pass när du behöver navigera dig i skog och mark. Med funktioner som justerbar nållåsningsmekanism och vattenpassbubblor på utsidan för extra tydlighet har du mycket nytta av kompassen. Kompasserna är anpassade för att kunna användas i tuff terräng med skyddande lock med gångjärn och egenskaper som hög grad av vattentäthet. I sortimentet finns även enklare varianter utan exempelvis skyddande lock. Dessa modeller är utmärkta för att ta sig fram och orientera sig med hjälp av karta. Basmodellen är lätt och smidig och fungerar utmärkt på havet eller under vandringen. Ett TruArc Global Needle-system gör att kompassen har låg påverkan från störande magnetiska fält.

Precision i fokus

Kompasserna har högpresterande precision och funktion. De kan exempelvis ignorera störande magnetfält i omgivningen vilket gör dem extra pålitliga. Det här är avgörande för att du ska kunna lita på din kompass. Brunton erbjuder kompasser med LED-funktion som möjliggör att du kan läsa av enheten även efter mörkrets inbrott. Satsa på den kompass som möter dina individuella behov. En annan uppskattad funktion är integrerad inklinometer som gör att du kan mäta lutningen på en lavin eller grottvägg. Kompasserna är i regel lätta för att vara smidiga att ha med sig under aktiviteter där det är viktigt med navigering. Att veta riktningen kan bidra med en ökad trygghet i naturen och göra dig mer avslappnad under din vistelse ute i skog och mark.

Välj Addnature.se för ditt nästa inköp av friluftsutrustning

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp och att det ska vara tryggt att handla online. Därför är det självklart att vi erbjuder en smidig process för returer och ett generöst intervall för öppet köp. Fundera i lugn och ro innan du bestämmer dig helt för vilken produkt som ska bli din och få följa med på nästa äventyr.