Dagsvandring | Utrustning & kläder för kortare turer
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Bushnell

0 Produkt
Bushnell
Bushnell
Bushnell har varit ett ledande företag inom högpresterande sportoptik i över 50 år. Deras grundidé är att tillverka sportoptik i högsta kvalitet och funktion på marknaden. Produkterna riktar sig till bland annat sportfans, naturstuderare, jägare, fiskare och fågelskådare.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Ytterligare information

Ta en titt med Bushnell kikare

Att investera i en bra kikare är smart eftersom den har många olika användningsområden. En kikare kan du ta med dig på exempelvis vandringar för att på så sätt lättare kunna navigera. Dessutom kan du med en kikare observera djur och fåglar på håll. I vårt sortiment av Bushnell kikare hittar du många bra kikare av hög kvalitet och prestanda. Bushnell har flera gånger vunnit pris för den smarta designen och alla funktioner som de har i sina produkter. Bushnell kikare är dessutom försedda med ett patenterat linsskydd som hindrar både imma och regn från att fastna på linsen. Med andra ord kan du se bra i alla väder. Bushnell kikare har, förutom deras Rainguard HD-behandling, även en speciell antireflexbehandling på glaset. Detta gör att du slipper störas av reflektioner och liknande. Glaset är inte heller vilket som helst, Bushnell kikare tillverkas med Prime ED glas. Detta är ett mycket speciellt glas som ger bilden en enastående kontrast och skärpa. Dessutom minimerar detta glas olika färgfel. Med en Brushnell kikare får du:

Bushnell kikare
  • Skarp sikt på långt håll
  • Klara färger
  • Antireflexbehandling
  • Skydd mot imma
  • Vattentäta och flerlagerbehandlade linser

En Bushnell kikare är perfekt för äventyrarna

Beroende på vad du vill använda din kikare till, finns det många smarta varianter att välja på. Bushnell tillverkar både enklare och mer avancerade modeller för alla användningsområden. Om du är jägare är det extra viktigt att din kikare håller hög kvalitet och kan användas i alla typer av terräng och väder. Bushnell kikare finns i modeller som är både vattentäta och har flerlagerbehandlade linser. Kikarmodellen Trophy XLT är en avancerad kikare skapad av jägare, för jägare. Kikaren har en förstoring på 8x och själva objektivet har en diameter på 42 millimeter. Kikaren kan sättas upp på ett stativ, vilket är en bra funktion för just jägare då den blir extra stabil. Du ställer enkelt in hur brett du vill ha mellan ögonen. Glasen i kikaren är täta och släpper inte in imma.

Bushnell kikare för hela familjen

Det är inte bara äventyraren eller jägaren som kan dra nytta av en riktigt bra Bushnell kikare. Även barnen kan ha stor glädje av en bra kikare. Att kunna se allt ordentligt, även saker långt borta, kan bidra till en ökad upptäckarlust. Upplev friluftslivet med hela familjen och få en lättöverskådlig bild av terrängen med hjälp av en kikare. När du handlar en Bushnell kikare får du även med en bärrem samt en väska som håller din kikare skyddad ute i naturen. Välj bland flera olika modeller från Bushnell, vi erbjuder både enklare varianter och mer avancerade sorter med fler funktioner. Oberoende av vilken aktivitet du ägnar dig åt, eller om du letar efter en kikare för jägarbruk, kan du hitta något hos oss. En bra och kvalitativ Bushnell kikare kan du använda hela livet tack vare den höga kvaliteten. Ser du till att använda linsskydden och kikarväskan så håller sig kikaren i toppskick i många år. Den kompakta storleken gör dessutom att du alltid kan ha med dig kikaren, till och med när du reser utomlands. Du missar inga spännande detaljer på långt avstånd om du reser med en Bushnell kikare.