Addnature
Upp till 70% rabatt1
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Butora

1 Produkt
Filter
Återställ

Målgrupp

Skostorlek

  • 41

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr

Tillgänglighet i butik

  • Stockholm 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Butora Narsha Klätterskor svart
Butora Narsha Klätterskor svart svart
Butora
Narsha Klätterskor svart
Rek. 1 995 kr 1 115 kr
Fri frakt
  • Versioner: UK 7 | EU 41
- 44 %

Butora har de bästa skorna för klättring

Ett par riktigt bra skor med bra grepp och smidighet ökar din prestation på väggen. Butora erbjuder en rad olika modeller av klättringsskor som har de egenskaper som du söker. I vårt sortiment från Butora finns skor som passar följande användningsområden och aktiviteter:

  • Klättring
  • Bouldering
  • Inomhusklättring
  • Klippklättring
  • Inomhusklättring

Oavsett din erfarenhetsgrad inom klättring är ett par schysta skor en viktig beståndsdel för att hantera utmaningen. Butora erbjuder bland annat skor för nybörjare som är bekväma att bära från första mötet. Kardborrebandet gör att skon sitter tight runt din fot och stöttar dig under klättringen. Skorna är gjorda av mjukt syntetmaterial som gör att de formar sig efter din fot. Med ett innerfoder av hampa som har förmågan att hämma oönskade odörer kan du behålla en fräsch känsla kring foten även under långa pass eller när solen steker. För den som har lite mer erfarenhet finns det modeller som kommer att falla dig i smaken. Butora erbjuder så kallade prestandaskor som gör att du kan ta dig upp även när fotfästena är minimala. De mer aggressiva modellerna från Butora fungerar utmärkt för den som vill toe- och heelhooka - exempelvis när det är dags för bouldering med mycket överhäng.

Möt väggen med de bästa förutsättningarna

Givetvis är skorna utformade för att vara lätta - de ska stötta dig under klättringen, inte tynga ner dig. Överväg vilken tjocklek du behöver på din skos sula och överdel - det hänger ihop med den tilltänkta terrängen. Planerar du att klättra inomhus på klättervägg eller är du på väg på en klättringsresa med utmaningar i tuff terräng? För utmanande miljöer kan du behöva en något tåligare sula men som ändå ger dig möjlighet att känna dig fram när sikten sviker. Material som läder och mikrofiber ger följsamma och slitstarka skor som du kommer ha mycket glädje av.

Hos Addnature.se handlar du smidigt dina produkter från Butora

När du handlar din sportutrustning online ska det vara precis lika smidigt och tryggt som om du besöker en fysisk butik. Kanske behöver du prova ett par olika modeller eller storlekar innan du bestämmer dig för vilken produkt som matchar ditt behov bäst. Generösa villkor för returer och öppet köp bidrar till att du som kund kan känna dig trygg när du handlar friluftsutrustning på nätet.