Slå läger i sagolik natur | Tält för alla friluftstyper
Nätbutiken för cyklar

Reklamationer

Produkter du köper av oss ska vara felfria vid leverans men ibland händer det att något är felproducerat och inte stämmer överens med förväntningarna. För att kunna reklamera varan ska felet vara ursprungligt, det vill säga att det ska ha funnits där när du fick varan. 

Vid en godkänd reklamation kommer din produkt i första hand repareras. I andra hand ersätter vi den med en likadan eller likvärdig.
I tredje hand ersätter vi dig för varan.


Reklamera en produkt - steg för steg

 1. För att kunna reklamera en produkt hos oss måste du ha ett köpebevis, till exempel ett order- eller kvittonummer, för att kunna påvisa att varan är köpt hos oss.

 2. Skicka ett mail till info(at)addnature.com där du skriver med:
  • Ditt order- eller kvittonummer.
  • En kortfattad beskrivning av varför du anser att varan ska reklameras.
  • En bild på skadan (om det är möjligt).
  • Dina kontaktuppgifter: Namn, telefonnummer och e-postadress.
 3. Din reklamation är påbörjad. Vi strävar efter att du ska få hjälp så snart som möjligt och vi hanterar alla ärenden i turordning. Handläggningstiden är för närvarande max 10 arbetsdagar. Vi återkommer med information om hur du ska gå till väga för att skicka varan till oss.

Hur gör jag med min faktura?

Eftersom vi i första hand reparerar varan och i andra hand ersätter den med en likvärdig ser vi gärna att du betalar fakturan för att undvika att fakturan förfaller under behandlingstiden. Det är aldrig roligt med påminnelseavgifter.

Du kan välja mellan tre alternativ:

 • Betala hela fakturan inklusive varan du valt att reklamera
 • Logga in på Mitt Klarna på klarna.se och skjut fram fakturans förfallodatum
 • Ring Klarna på 08-12012010 och be dem skjuta fram fakturans förfallodatum

Hantera ditt eget reklamationsärende

Några av de märken vi säljer har egna servicesidor där du kan gå in och registrera ett reklamationsärende eller hitta mer information om tekniska uppdateringar. Det fungerar fint om du köpt din vara hos en annan återförsäljare eller om du själv vill sköta kontakten.

Garmin: https://www.garmin.com/sv-SE/company/contact/
Suunto:https://www.suunto.com/sv-se/Support/
GoPro: https://community.gopro.com/

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat