Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vi gör plats i lagret! | Passa på att fynda - Upp till 70%

Företagskund

Compressport

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr
Compressport

Compressport - Passion to push the limits

Compressport tar fram kompressionskläder som är designade för att maximera din prestation. Märket använder sig av avancerade teknologier och de senaste trenderna som testas noggrant av atleter i samråd med doktorer och experter på medicinsk kompression. Märket används av ett flertal toppatleter inom idrotter som triathlon och ultra trail running.

Sortera
 
sida 1 av
1

Compressport

Compressport – kläder för dig som vill prestera

Compressport är ett ungt företag, men trots den ringa åldern på tre år finns de idag redan i 70 länder. Vad gör då varumärket så speciellt? Deras kompressionskläder. Kompressionskläder används av stora atleter och träningsentusiaster eftersom plaggen hjälper muskler att återhämta sig snabbare. Det stora och tydligaste skillnaden på vanliga träningskläder och kläder från Compressport är att plaggen känns betydligt stramare, detta beror på att plaggen är utformade enligt en speciell teknik som gör att plagget liksom ger ett jämnt tryck över kroppen. För löpare är det väldigt vanligt att använda kompressionstights eftersom de stabiliserar benet och ger en snabbare återhämtning. Men hur? När kroppen utsätts för den här typen av kompression ökar blodcirkulationen. Detta leder i sin tur till att musklerna får mer syre snabbare, något som sedan länge är känt att ge ökad prestation. Andra fördelar med kompression har visat sig vara mindre svullnad i muskler, lägre puls och snabbare återhämtning efter träningspasset.

Olika plagg från Compressport

Här kan du enkelt hitta nya träningskläder från Compressport av hög kvalitet. Vi erbjuder bland annat sporttröjor, strumpor och vadkompressorer. Samtliga av Compressports produkter tillverkas i Europa och alla maskiner som används vid tillverkning är också Europa-tillverkade. Med kläder från Compressport kan du få ut mer av din träning, exempelvis med hjälp av:
  • Värmande baslager
  • Sportstrumpor
  • Pannband
  • Vadkompressorer
En av anledningarna till varför man ofta blir trött i muskulaturen efter ett träningspass beror på att musklerna måste utså stötar under träningen. Ett exempel är löpning. Varje gång du sätter ner foten går en vibration genom hela benet, detta är belastande för musklerna. När du använder kompressionsplagg reduceras stöten eftersom det jämna trycket stabiliserar muskeln samtidigt som det ökar blodtillförseln. Trots att kompressionskläder från Compressport ofta används av just träningsentusiaster kan de faktiskt även ge stora fördelar åt dig med stillasittande jobb. Då ökar plaggen blodcirkulationen trots att du sitter still.
Produkterna som du ser i vårt sortiment kan du med fördel använda såväl på gymmet som när du motionerar utomhus. Vissa upplever även att det är skönt att använda kompressionsplagg efter träningspasset eller vid andra tillfällen, exempelvis när du flyger istället för stödstrumpor. Om du inte tidigare har provat kompressionskläder har du alla möjligheter att göra det nu. Compressport erbjuder många sköna och funktionella träningskläder som kan ge dig bättre förutsättningar att prestera ännu bättre under träningen.

Bättre förutsättningar med kompressionskläder

Kompressionsplagg kan användas inom många sporter, bland annat löpning, cykling eller till och med styrketräning. Förutom att kläderna ökar blodcirkulationen och ger mer syre åt musklerna skyddar de även musklerna från onödigt slitage som annars kan fås genom stötar. Här hos oss på Addnature kan du enkelt beställa riktigt bra träningskläder och skor. Compressport erbjuder kläder för både damer och herrar. Lägg till de plagg du är intresserad av att prova och beställ redan idag. Vi levererar vanligtvis beställningar inom 1-3 arbetsdagar. Var det något som inte passade? Ingen fara, hos oss får du alltid 365 dagars öppet köp.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken