Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Lys upp!
Det är viktigt att ha bra cykelbelysning när man är ute och cyklar, vare sig du cyklar på cykelbanor, vägar eller i skogen. Det är också lag på att ha cykelbelysning när du cyklar i mörkret. Det finns fram- och baklampor med fast eller verktygslös montering som kan monteras på styret, sadelstolpen, pakethållaren eller hjälmen. Tänk på att ljusstyrkan skiljer sig mellan de olika märkena."Att se och synas"- Silva

Cykelbelysning

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Cykellampor hos Addnature

Att utrusta din cykel med korrekta och fungerande cykellampor är avgörande för din trafiksäkerhet. Addnature har gott om slittåliga och ljusstarka cykellampor som gör att du syns i mörkret. Framtill ska du enligt svensk lag utrusta din cykel med en lampa som har ett vitt eller gult sken, och baktill på din cykel krävs en lampa med rött sken. Lamporna fram och bak på din cykel ska vara starka nog att ses av andra trafikanter på 300 meters avstånd. Förutom cykellampor krävs det också enligt svensk lag att cykeln är utrustad med fungerande reflexer. Gula reflexer bör finnas på sidorna, inuti hjulen, samt en vit framtill och en röd baktill. Fungerade cykellampor ökar säkerheten både för dig och för andra trafikanter. Du syns bra samtidigt som du själv får en bättre överblick över den rådande trafiken. Befinner du dig dessutom i en miljö utan fungerande vägljus, som på landet eller på mindre skogsvägar, är risken att du blir påkörd hög om du inte har cykellampor. Som cyklist räknas du som ett fordon, och att sätta dig själv eller andra i livsfara för att du inte utrustat ditt fordon med fungerande lampor känns riktigt onödigt. Addnatures breda sortiment innehåller cykellampor för alla smaker och plånböcker. Hos oss hittar du allt från högteknologiska vattentäta lampor med upp till 50 timmars batteritid till enklare belysning utan krävande monteringsanordningar. Vi har cykellampor som passar på alla typer av cyklar tack vare sina smidiga anordningar. Silikon är ett vanligt och tacksamt material för enklare cykellampor då det är vattentät och slitstarkt. Söker du en elastisk cykellampa ska du prova en av silikon med infattad lysdiod; enkel, stark och din bästa vän när mörkret faller på.

Olika varianter av cykellampor

Cyklar du ofta i din vardag kan stadiga och pålitliga cykellampor vara värt några extra kronor. Hos Addnature kan alla få sina behov rörande cykellampor tillfredsställda. Vi har både avancerade och enkla lampor som uppfyller alla krav och de flesta önskemål. I vår webbshop hittar du cykellampor som drivs med traditionella batterier, samt miljövänligare varianter med uppladdningsbart litiumbatteri. Det finns lampor som är utformade för intensiv cykling som mountainbiking, som skänker ett fullgott ljus trots höga hastigheter och aggressiv körning i sträng terräng. Pendlar du till och från jobbet med din cykel kan kompakta och flexibla cykellampor vara de bästa. De mindre lamporna tar ingen plats men ger ett lika bra ljus som många större lampor. Addnature erbjuder lampor som är små och smidiga och kan fästas på allt från jackor, pannband och väskor till styren och pakethållare. Egenskaper som de flesta uppskattar oavsett typ av cykling är vattentålighet och lång batteritid. Detta är egenskaper vi på Addnature anser är lika viktiga som våra kunder, därför försöker vi se till att alla våra cykellampor uppfyller dessa krav. Olika modeller, färger och former i kategorin cykellampor trängs i vår onlinebutik. Är du en person som tycker om att matcha färgen på din cykel med dess utrustning är detta inga problem. Satsa på nya cykellampor inför våren från Addnature och bli en säkrare cyklist och undvik onödiga böter. Att färdas utan cykellampor kan bli en dyrare historia än många tror om polisen stoppar dig. Behöver du hjälp eller har frågor rörande våra cykellampor är du välkommen att kontakta Addnatures kundtjänst per mejl eller telefon. Hos oss har du Alltid prisgaranti och fri retur, dessutom ger vi dig öppet köp i hela 365 dagar så länge produkten är oanvänd och förpackningen obruten.

Cykellampor online

Funktionella cykelkläder:

  • Shorts
  • Shorts som är tillverkade av lätt, stretchigt och ventilerande material som torkar snabbt och känns sköna mot huden. Välj bland många olika färger och modeller.

  • Strumpor
  • Sköna strumpor med platta sömmar som garanterar en riktigt perfekt passform och minimerar risken för skavsår. Extra tunt material och hög ventilation gör dem perfekta för cykling.

  • Linnen & T-shirts
  • Plagg speciellt utvecklade för att möta cyklisters höga krav. Tekniskt avancerade material i kombination med genomtänkta detaljer. Välj bland många mönster, färger och modeller.