Addnature
Allt du behöver för att nå toppen
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Mät dina resultat och hitta vägen
Det finns en uppsjö olika cykeldatorer – med GPS-funktion, specialiserade på triathlon och med eller utan mobiluppkoppling. Vare sig du är ute efter en av de enklare modellerna som mäter hur långt och snabbt du cyklar eller om du vill ha den allra senaste modellen med allt ifrån träningsdagbok, personlig tränare, kadens- och wattmätare, så kommer du lättare nå dina träningsmål tillsammans med en cykeldator. Att se sina framsteg gör dessutom träningen roligare!

Cykeldatorer & Navigering

1 Produkt
Filter
Återställ

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Contour Surfboard Mount Base
Contour Surfboard Mount Base
Contour
Surfboard Mount Base
Rek. 275 kr 235 kr
- 14 %

Cykeldatorer & navigering

Gör cyklingen ännu roligare med hjälp av våra cykeldatorer. Här hittar du mängder av kvalitativa navigeringsverktyg för cykling. Vi har samlat flera välkända varumärken, bland annat Garmin, Magellan, Suunto och Wahoo Fitness. Med hjälp av en GPS som smidigt fästs på styret blir det lättare att hitta, särskilt om du älskar terrängcykling. Vi erbjuder många olika alternativ inom navigering, både billigare och enklare produkter och även mer avancerade modeller. Kanske planerar du en längre cykelrutt? Vad kan väl då vara bättre än en cykeldator med inbyggda kartor? Vi har många varianter, bland annat några som du själv laddar in dina egna kartor på ett enkelt sätt. Om du enbart är ute efter något enklare har vi även bra cykeldatorer som mäter avstånd och hastighet. Kolla igenom vårt stora och varierade utbud av cykeldatorer och navigering och hitta din favorit!

Cykeldatorer och smarta tillbehör

Det finns många verktyg som kan förenkla din cykling, exempelvis rätt cykelkläder och bra lampa. Kanske använder du ofta mobilen som GPS eller för att mäta längd och hastighet? Dagens mobiltelefoner fungerar precis som små datorer och det finns mängder av program och appar att ladda ner för din träning. Men vad ska du göra av mobilen? Förutom våra avancerade cykeldatorer och verktyg för navigering, kan du även hitta enklare saker som en mobilhållare för cykel. Med en sådan på styret blir det enkelt att utnyttja din mobil på ett smidigt sätt. Alla har olika mål med sin träning. Vissa vill bli snabbare, andra har en viss sträcka som mål. För att följa din utveckling rekommenderar vi starkt en cykeldator eller GPS. I vårt sortiment finns något för alla, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har cykeldatorer i flera prisklasser och från flera omtyckta varumärken.

Snabba leveranser och fri retur

Det är enkelt att beställa dina cykelgrejer från oss på Addnature. Vi erbjuder allt du behöver för att nå dina mål, från kläder och skor till cykeltillbehör. När du handlar hos oss tar det inte särskilt lång tid innan du får ditt paket. Vi försöker att packa och skicka samma dag som beställningen kommer in. Vi väljer noggrant ut våra varor och sätter höga krav på kvalitet. Men skulle du mot förmodan vara missnöjd med produkten eller ångra ditt köp gör det naturligtvis ingenting. Du får 365 dagars öppet köp hos oss, returen står vi för.