Vintersport-special | 20% på alla köp över 700 kr
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

Cykelvagnar

8 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Vagn
Ta med det käraste du har
Många familjer har som tradition att åka på helgutflykter med cykeln. Det här är inkörsporten till barnens framtida kärlek till vind i håret och hjul på asfalt. Våra cykelvagnar sätter säkerheten först, och när du ska köpa en, se till...
Filter
Sortera
 • Thule Chariot 2 Jog Kit
  Thule
  Chariot 2 Jog Kit
  1 295 kr 1 035 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  Thule Chariot 2 Jog Kit
 • Thule Chariot 1 Jog Kit
  Thule
  Chariot 1 Jog Kit
  1 295 kr 1 125 kr
  - 13 %
  Fri frakt
  Thule Chariot 1 Jog Kit
 • Thule Console 1
  Thule
  Console 1
  495 kr 445 kr
  - 10 %
  Thule Console 1
 • Thule Chariot Padding 1
  Thule
  Chariot Padding 1
  495 kr 445 kr
  - 10 %
  Thule Chariot Padding 1
 • Thule Chariot Alternative Hitch Partial
  Thule
  Chariot Alternative Hitch Partial
  295 kr
  Thule Chariot Alternative Hitch Partial
 • Chariot Tillbehörsskena enkelvagn
  Chariot
  Tillbehörsskena enkelvagn
  400 kr 389 kr
  Chariot Tillbehörsskena enkelvagn
 • Thule Syntace X-12 Axle Adapter
  Thule
  Syntace X-12 Axle Adapter none
  595 kr 489 kr
  - 18 %
  Thule Syntace X-12 Axle Adapter
 • Thule Thru-Axle Adapter for Shimano
  Thule
  Thru-Axle Adapter for Shimano none
  595 kr 489 kr
  - 18 %
  Thule Thru-Axle Adapter for Shimano
Ytterligare information

Låt ditt barn uppleva naturen från en cykelvagn

Att ta med sina barn ut i naturen är något av det bästa du kan göra för dem. Där får de uppleva allt det fantastiska som utomhuslivet har att erbjuda och oavsett om det handlar om en helg i tält eller bara en dagstur i skogen kan du vara säker på att de kommer älska det. För att göra det hela ännu bättre kan hela familjen slänga sig på cyklarna istället för att ta bilen och låta barnen sitta i en cykelvagn med vinden vindande i håret!

Cykelvagnar för alla barn

I vårt sortiment av cykelvagnar för barn har vi ett stort fokus på säkerhet och alla våra modeller ser till att ditt barn är tryggt när de är ute och åker. När ett barn ska åka i en cykelvagn ska du framförallt se till att de alltid är fastspända med ett trepunktsbälte samt att de har hjälm på sig – när detta är ordnat kan både du och dina barn njuta av att susa fram på cykeln. En del av våra vagnar är också multifunktionella och fungerar till mer än att bara fästa på cykeln, till exempel för att ta med på löpturen. Att springa med sitt barn i vagn är verkligen att förena nytta med nöje, ofta vaggas de till sömns av det härliga gungandet samtidigt som du får komma ut och motionera. Bättre kan det väl knappast bli? När du ska välja cykelvagn kan det vara en bra idé att se över de olika funktionerna fundera på vad det är du letar efter, hur många barn ska åka i vagnen? Ska den kunna användas till mer än bara cykling? När du väl kommit fram till vilken modell som passar dig bäst kan du vara säker på att den möter stränga krav för säkerhet och ger ditt barn ett tryggt sätt för er att sticka ut tillsammans när det är dags för lite frisk luft!

Om du ångrar dig

Om det skulle vara så att cykelvagnen du beställt inte riktigt såg ut så som du trodde eller om du plötsligt kommer på att det hade varit bra med två platser istället för bara en så är detta inga problem. På Addnature har vi 365 dagars öppet köp och gratis returfrakt, vilket betyder att du enkelt kan skicka tillbaka den produkt du köpt och byta ut den mot en ny. Du är förstås också välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkterna i vårt sortiment. En sak är i alla fall säker, ditt barn kommer tacka dig om du låter dem hänga med dig på cykeln nästa gång!

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat