Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Houdini exklusiva erbjudanden - Till kraftigt reducerade priser

Företagskund

Barnvagnar

0 Produkter
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Barnvagnar

Barnvagnar att fästa bak på din cykel


Cykling har blivit en allt populärare aktivitet och något som många älskar att ägna sig åt på fritiden. Det är också ett utmärkt sätt att ta sig från punkt A till B för att få in lite extra motion i vardagen. Dock kan det kännas stressigt, eller kanske till och med omöjligt, att få med barnen på cykelturen. Särskilt på morgnar när det är bråttom till förskola och jobb. Då kommer våra barnvagnar för cykel att underlätta otroligt för dig. Det är en typ av cykelvagn som du spänner fast vid din cykel och som de mindre barnen kan sitta i medan du sköter trampandet. Vi erbjuder bland annat cykelvagnar från välkända varumärket Thule som snabbt och lätt med några enkla tillbehör även kan följa med när du ska ut på löprunda eller fara fram i skidspåret. Genom att montera fast en barnvagn bak på din cykel kan du säkert och bekvämt ta med dina barn var som helst. Perfekt för alla vardagsärenden och cykelutflykter!

Välj bland barnvagnar i olika utföranden

Här hittar du säkra och bekväma cykelvagnar till ditt barn. En barnvagn för cykeln kan du använda från det ögonblick som ditt barn kan sitta upprätt och många modeller är även utformade för att kunna montera dit speciella barnstolar. Vilken maxvikt som gäller skiljer sig lite åt mellan olika cykelvagnar, så var noga med att kontrollera detta innan du låter ett större barn sitta i den. I vårt breda utbud av barnvagnar för cykel hittar du modeller i olika färger, storlekar och design. Vissa är anpassade för ett barn, medan andra har plats för två. Vi har även cykelvagnar som du snabbt och enkelt förvandlar till en buggy så att du kan ta med dig den på löprundan eller när du ska ge dig ut med längdskidorna. Handtagen går att justera vilket ger dig en ergonomisk position. Alla är självklart utformade enligt de säkerhetsstandarder som finns för barnvagnar. Du kan även ta med dig den på resan! Den viks enkelt ihop till en mindre storlek och är därför smidig att transportera. Det gör att du och dina barn kan fortsätta vara aktiva även på semestern.

All utrustning för ditt aktiva liv samlat på ett och samma ställe

Hitta en barnvagn för din cykel som passar dina behov och krav. Det viktigaste är att de erbjuder hög säkerhet för dina barn och att du känner att det är enkelt att kunna ge dig ut på en härlig motionstur. Hos oss kan du räkna med produkter av hög kvalitet från välkända varumärken. När all utrustning för ditt aktiva liv finns samlat på ett och samma ställe är det enkelt att göra bra val. Vi erbjuder ändå 365 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med din produkt. Välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon om du skulle behöva hjälp eller har några frågor.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken