Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Barnvagnar
Cykelvagnar för den aktiva barnfamiljen
Med en cykelvagn blir det enkelt att ta med barnen på cykelutflykten eller hämta och lämna på förskolan. Vi har cykelvagnar från Thule som med hjälp av några enkla tillbehör även går att ta med på löprundan eller i skidspåret. Här hittar du säkra och bekväma cykelvagnar till ditt barn.

Barnvagnar

1 Produkt
Filter
Återställ

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Thule Chariot Lite 1 Cykelvagn svart
Thule Chariot Lite 1 Cykelvagn svart svart
Thule
Chariot Lite 1 Cykelvagn svart
Rek. 9 674,46 kr 7 325 kr
Fri frakt
- 24 %

Barnvagnar att fästa bak på din cykel

Cykling har blivit en allt populärare aktivitet och något som många älskar att ägna sig åt på fritiden. Det är också ett utmärkt sätt att ta sig från punkt A till B för att få in lite extra motion i vardagen. Dock kan det kännas stressigt, eller kanske till och med omöjligt, att få med barnen på cykelturen. Särskilt på morgnar när det är bråttom till förskola och jobb. Då kommer våra barnvagnar för cykel att underlätta otroligt för dig. Det är en typ av cykelvagn som du spänner fast vid din cykel och som de mindre barnen kan sitta i medan du sköter trampandet. Vi erbjuder bland annat cykelvagnar från välkända varumärket Thule som snabbt och lätt med några enkla tillbehör även kan följa med när du ska ut på löprunda eller fara fram i skidspåret. Genom att montera fast en barnvagn bak på din cykel kan du säkert och bekvämt ta med dina barn var som helst. Perfekt för alla vardagsärenden och cykelutflykter!

Välj bland barnvagnar i olika utföranden

Här hittar du säkra och bekväma cykelvagnar till ditt barn. En barnvagn för cykeln kan du använda från det ögonblick som ditt barn kan sitta upprätt och många modeller är även utformade för att kunna montera dit speciella barnstolar. Vilken maxvikt som gäller skiljer sig lite åt mellan olika cykelvagnar, så var noga med att kontrollera detta innan du låter ett större barn sitta i den. I vårt breda utbud av barnvagnar för cykel hittar du modeller i olika färger, storlekar och design. Vissa är anpassade för ett barn, medan andra har plats för två. Vi har även cykelvagnar som du snabbt och enkelt förvandlar till en buggy så att du kan ta med dig den på löprundan eller när du ska ge dig ut med längdskidorna. Handtagen går att justera vilket ger dig en ergonomisk position. Alla är självklart utformade enligt de säkerhetsstandarder som finns för barnvagnar. Du kan även ta med dig den på resan! Den viks enkelt ihop till en mindre storlek och är därför smidig att transportera. Det gör att du och dina barn kan fortsätta vara aktiva även på semestern.


All utrustning för ditt aktiva liv samlat på ett och samma ställe

Hitta en barnvagn för din cykel som passar dina behov och krav. Det viktigaste är att de erbjuder hög säkerhet för dina barn och att du känner att det är enkelt att kunna ge dig ut på en härlig motionstur. Hos oss kan du räkna med produkter av hög kvalitet från välkända varumärken. När all utrustning för ditt aktiva liv finns samlat på ett och samma ställe är det enkelt att göra bra val. Vi erbjuder ändå 365 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med din produkt. Välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon om du skulle behöva hjälp eller har några frågor.