Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Upp till 50% rabatt - Vägra frysa om fötterna

Företagskund

Thule Barnvagnar

1 Produkt
Färger
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Pris i kr
Sortera
 
sida 1 av
1

Håll konditionen uppe med förstklassiga Thule barnvagnar

När du blir förälder ändras livet radikalt och det är möjligt att du får mindre tid till dig själv. Barn gillar pigga och glada föräldrar och ett sätt att hålla sig alert är att vara noga med motionen. Du kanske inte ges möjlighet att gå till gymmet lika ofta som du vill men då kan du istället ta in andra träningsmoment i ditt liv. Här hittar du många förstklassiga Thule barnvagnar som är perfekta för både barn och vuxna. Alla Thule barnvagnar som vi är återförsäljare utav är anpassade efter en aktiv fritid. Thule’s olika konstruktioner gör att du kan välja någon som är anpassad både för att promenera och jogga med, koppla på cykeln och till och med ta med i skidspåret. Frisk luft är bra för både barn och vuxna och när du har införskaffat någon av våra eminenta Thule barnvagnar så finns det inget som hindrar dig från att hålla konditionen på topp.

Thule barnvagnar för alla väder

Till för bara några år sedan fanns det endast traditionella barnvagnar att välja bland men detta har ändrats radikalt och nu finns det ett stort och brett utbud att välja på beroende på vilka önskemål och preferenser som du har. Våra barnvagnar kommer från varumärkeskoncernen Thule och känns igen på dess robusta och slitstarka konstruktioner som alla givetvis är godkända enligt gällande regler för Thule barnvagnar. När du väljer en Thule barnvagn som du kan använda till cykeln eller att jogga med är denna försedd med ett väderskydd som är tåligt mot vatten. Väderskyddet utgör en del av hytten och du kan själv välja hur mycket du vill ska vara öppet respektive stängt. Skyddet är försett med ett plastfönster som gör att barnen kan se ut hela tiden och inte känner sig instängda. Fördelen med detta skydd är att fönstret har ett UV-skydd vilket är speciellt bra när du använder Thule barnvagnen under sommarmånaderna. När du väljer Thule Glide kan du justera suffletten allt eftersom du vill beroende på hur vädret är. Denna vagn levereras även komplett med ett väderskydd som är enkelt att spänna över vagnen om det börjar regna. Även detta skydd är försett med ett fönster så att barnet kan titta ut.

Thule barnvagn

Många fördelar med kombinationsvagnar

Det finns oändligt många fördelar med att välja någon av de Thule barnvagnar som du kan kombinera med olika sorters aktiviteter. Du kan se det som en perfekt hälsoinvestering när du väljer en vagn som du både kan jogga med och spänna efter cykeln. Prova att lägga om dina vardagsrutiner och spänn fast Thule barnvagnen på cykeln istället för att ta bilen till förskolan och jobbet. Att cykla ger oftast stora tidsvinster och speciellt om du cyklar i stadstrafik. Satsa på det miljö- och hälsovänliga alternativet och investera i en lättvikts Thule barnvagn som passar att fästa på cykeln. Förutom de lätta kopplingskonstruktionerna kommer du även att få:
 • Reglerbart handtag
 • Handbroms och parkeringsbroms
 • Förvaringsmöjligheter
Alla Thule barnvagnarna är försedda med ett praktiskt och ergonomiskt reglerbart handtag som gör att du kan ställa in handtaget så att det passar dig. Detta är väldigt fördelaktigt eftersom alla som kör vagnen, oavsett om det är föräldrarna, morfar, farfar eller en god vän, kan reglera handtaget så att hen får bästa möjliga bekväma körställning.
Dagens Thule barnvagnar är utrustade efter bästa möjliga säkerhet och därför kommer du att hitta både handbroms och fotbroms på barnvagnarna. Handbromsen låter dig sakta ner faren i nedförsbacke och även vid övergångsställen. Slå till fotbromsen när du parkerar vagnen så att du kan ta i och ur barnen på ett säkert sätt när vagnen inte rullar. Båda bromsarna är lätta att manövrera.
Jogging- och cykelbarnvagnarna är försedda med en stor och praktiskt förvaringsficka där du kan stoppa ner lite packning, inköp från mataffären eller vad du nu behöver ta med dig. Andra vagnar är försedda med en lastkorg under sittdelen som är lätt och komma år och tillika rymlig.
Detta är bara några av alla de finesser som finns på dagens moderna vagnar. Det tål verkligen att nämnas att de är tillverkade utav lättviktsmaterial, är enkla att fälla ihop vid transport, är utrustade med fjädring så att barnen får en bekväm åktur och har ett fempunktsbälte som barnen sitter säkert i.

Testa dig fram i tuff terräng

Många av Thule barnvagnarna är konstruerade att ta sig fram i någorlunda tuff terräng eller i alla fall terräng som skiljer sig från släta asfaltvägar. Spänn fast vagnen efter din trekkingcykel eller motionscykel och bege dig ut på en skogstur med barnen fastspända i Thule barnvagnen. Vagnarnas innerdimension är beräknade efter att barnet använder cykelhjälm. Var noga med att vagnen sitter ordentligt fast i cykeln innan du börjar cykla. Thule barnvagnarna är försedda med reflexer och har justerbara säten så att barnet även kan vila sig ifall de blir trötta. Var noga med att alltid cykla försiktigt när du använder en påkopplad barnvagn. Titta gärna till barnet med jämna mellanrum så att du försäkrar dig om att barnet har det bra. När du väljer att investera i någon av Thules barnvagnar kan du bland annat välja på olika prisklasser, färger och utformning. Väljer du någon av modellerna i högre prisklass får du även en adapter för bilbarnstol vilket gör att du kan använda vagnen till riktigt små barn. Små ventilationshål ger bra luftgenomströmning när väderskyddet användas och hjälper till att hålla en behaglig temperatur i hytten.

Handla till fördelaktiga priser och suverän service

När du handlar dina varor hos oss omfattas du alltid av 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du behöver returnera någon vara. Förutom alla de snygga och praktiska Thule barnvagnar som du hittar här har vi även ett stort sortiment av barn och vuxenprodukter som passar för ett aktivt utomhusliv. Ta tillfället i akt att besöka vår välsorterade onlinebutik, för här finns någonting för alla.
Handla snygga, ergonomiska och funktionella Thule barnvagnar. Välkommen med din beställning.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken