Nätbutiken för cyklar
Lämna vardagen bakom dig | Återupptäck dig själv på nya stigar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Cykelväskor

4 Produkter
Filter
Återställ

Märke

Färger

  • blå
  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Väskor
Praktiska och mångsidiga
Varken på en längre cykelresa över kontinenten eller på en kortare tur från affären vill vi ha vår packning vingligt dinglandes från styret. Cykelväskorna gör att packningen enkelt kan fördelas över cykeln. Ska du ha med dig tält, sovsäck och mat behövs en större packväska, medan en mountainbiketur kräver plats för verktyg, slang och pump för vilket det finns småväskor för sadel, ram eller styre.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Thule Shield Pannier 17l svart svart
Thule
Shield Pannier 17l svart
999 kr 935 kr
Fri frakt
Thule Shield Pannier 17l svart
Thule Shield Pannier 13l Pair svart svart
Thule
Shield Pannier 13l Pair svart
1 249 kr 1 175 kr
Fri frakt
Thule Shield Pannier 13l Pair svart
Thule Shield Pannier 25l Pair blå blå
Thule
Shield Pannier 25l Pair blå
1 499 kr 1 405 kr
Fri frakt
Thule Shield Pannier 25l Pair blå
Thule Shield Pannier 13l Pair blå blå
Thule
Shield Pannier 13l Pair blå
1 249 kr 995 kr
- 20 %
Fri frakt
Thule Shield Pannier 13l Pair blå

Cykelväskor, få med dig allt på cykeln!

Om du ska bege dig iväg på en cykelsemester eller bara på en kortare cykeltur är det alltid några saker som du behöver ta med dig. Det finns många smarta packningsmöjligheter när du ska transportera dina tillhörigheter eller annat bagage på cykeln. Cykelväskor har funnits under många år men de har fått ett uppsving i både design och modeller under de senaste åren. Hos Addnature hitta du flera olika tillverkare av de populära cykelväskorna. Det finns en rad olika storlekar att välja på som passar både till större och mindre packning. Många av cykelväskorna finns som ryggsäckar och som höftväskor. Dessa är ergonomiskt utformade så att de passar till ryggen respektive höften. Utformningen i väskorna gör att de enkelt följer med i rörelserna när du cyklar. Några av ryggsäckarna är fiffigt utformade och går att gör om till två väskor genom att knäppa av en del som du även kan använda som en separat höftväska. Det är alltid bra att packa med sig en eller två vattenflaskor när man är på cykeltur. Många av väskorna har smidiga ytterfack som är speciellt anpassade för vätskeflaskor. Du behöver inte stanna cykeln när du ska dricka utan kan nå flaskorna när du cyklar. När du vill känna dig helt fri från väskor kan du istället montera en väska på cykeln. Här finns det en rad olika modeller att välja mellan. En variant är avsedd för att monteras på styret. Denna väska är inte särskilt stor med rymmer det nödvändigaste i form av nycklar, plånbok och mobiltelefon. Om du cyklar efter en karta fungerar det utmärkt att lägga gps:en eller en papperskarta i denna väska då den har ett plastöverdrag som gör att du kan se igenom.

Fullpackad

När du planerar för en cykelsemester är det många saker som måste finns i packningen. Med en rejäl cykelväska som fästs på pakethållaren och som dessutom har två rejäla sidoväskor kan du få med dig allt du behöver. Dessa väskor är avsedda för längre distanser och rymmer såväl kläder som annan utrustning. Väskorna som kallas för tre-väska kan knäppas av och användas separat med tillhörande axelrem. Om du behöver ha med dig mycket packning, men inte fullt så mycket som för en semesterresa finns det även andra rymliga cykelväskor som passar perfekt att packa i. Dessa finns i flera utföranden och här följer några av funktionerna och detaljerna:

Cykelväskor
  • Vattentät
  • Slitstark
  • Reflexer

Du vinner mycket på att satsa på en vattentät cykelväska. Du kan aldrig vara säkra på om regnet kommer att hålla sig borta när du är på cykeltur. Att investera i en cykelväska som är vattentät gör att du kan vara garanterad att din packning är absolut torr när du kommer fram. Om du förvarar din laptop eller annan känsligt utrustning i din cykelväska är det extra viktigt att du tänker på att vattenskydda dessa. En cykelväska måste kunna stå ut med vissa påfrestningar. När du använder väskan frekvent är det viktigt att den uppfyller alla krav på att vara slittålig och stark. Satsa på någon av alla de slitstarka och långlivade cykelväskorna som finns här hos Addnature och du behöver inte bekymra dig för slitage eller nötta sömmar. Om du cyklar mycket i mörker är det bra om du syns tydligt för dina medtrafikanter. Man kan aldrig försäkra sig nog mot att synas i mörker och även om du redan har reflexväst och bra cykellysen är det en god idé att välja en cykelväska med reflexer.

Väska efter behag

Det finns många faktorer som spelar in vid val av cykelväska. Många av dem finns i ett härligt utbud av färger och former. Förutom dessa detaljer är det bra om du tänker igenom hur mycket packning du kommer att behöva ha med dig på din cykeltur. Genom att låta cykeln bära packningen i form av en monterad cykelväska minskar du belastningen på din rygg och dina höfter. Det är nästan oundvikligt att bli svettig på ryggen när man använder ryggsäck, i synnerhet om det går fort, och då kan det vara skönt med en monterad väska. Vill du gärna använda dig av en ryggsäck är alla tillverkade i lätta material som dessutom har förmågan att avleda värme. När du kommer fram till ditt mål kan du ta av dig ryggsäcken och om har du valt en modell med avknäppningsbar höftväska kan du lägga alla värdesaker i denna och samtidigt ”lufta ”ryggen”. Packa perfekt i någon av alla de snygga och bekväma cykelväskorna som finns hos Addnature.