Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Toppmärken till kampanjpriser- Sätt sommarens standard - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Design Farleden

2 Produkter
Kategorier
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Design Farleden

Design Farleden - för säkrare kajakfärd

Efter att ha råkat ut för en olycka började entrepenören Sten Brattberg ta fram stigbygeln till sig själv, som ett hjälpmedel vid självräddning. När bekanta också ville ha hans lösning var produktionen ett faktum, fler uppfinningar spånades fram och nya är på väg.

Sortera
 
sida 1 av
1

Design Farleden

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Design Farleden har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Design Farleden i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Design Farleden inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken