Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Dragon

1 Produkt
Pris i kr
Dragon
Dragon

Dragon - sprunget ur brädkultur och extremsport

Dragon föddes ur New School-surfing och började tillverka solglasögon inspirerade av surf, vågor och stränder. Allt började 1993 i San Clamente, Kalifornien och grundaren heter Will Howard. Sortimentet har sedan dess utökats och Dragon designar idag solglasögon, goggles och kläder.

Sortera
sida 1 av
1

Rätt goggles för din aktivitet.

Ända sedan starten har Dragon tagit sikte på att vara det ledande märket för goggles och accessoarer för en aktiv och ungdomlig livsstil. Detta genom att förse de bästa idrottarna med de bästa möjliga produkterna som de kan få, och att ha en nära relation med sina kunder. Märkets historia började 1993 i ett garage i Kalifornien, där grundaren Will Howard siktade på att tillverka innovativa och varierande goggles och likande produkter. Han ville förändra marknaden och sättet som glasögon såg ut på genom att skapa funktionella och snygga glasögon av hög kvalitet för unga människor. Dragon har lanserat en hel del egna innovativa detaljer genom åren. De blev bland annat snabbt stora inom goggles tack vare att de utvecklade dem specifikt för åkare inom snowboard, eftersom människorna på företaget hade en stark passion för sporten. Man rekryterade också duktiga snowboardåkare för att utveckla sina produkter ytterligare med feedback från utövarna och för att göra reklam för sina glasögon. 2011 blev Dragon först med snöglasögon utan ramar, och fortsätter ständigt att hitta nya vägar på marknaden, till den stora kundgruppens stora glädje. Man behåller dock samtidigt sina rötter och har kvar sin första åkare både i snölaget och i surflaget. Man riktar sig även mot bland annat utövare av motorsport och wakeboard.

Glasögon är både en viktig och rolig accessoar för den sportutövande. Det är viktigt att de skyddar mot sol, vatten eller snö och liknande på bästa sätt för att man ska kunna prestera maximalt. Synen är ju ett oerhört centralt sinne i de flesta sporter och ögonen är känsliga organ som lätt blir störda och rent av kan ta skada i höga farter och ovana miljöer. Dessutom är rätt glasögon viktiga för känslan: med fula glasögon känner man inget självförtroende. Blickar dras naturligt till våra ögon, vilket gör det rimligt att satsa lite extra på att det man klär dem med ser snyggt och rätt ut. Därför är många glada över att märken som Dragon hjälper till att erbjuda något för alla stilar och smaker, så att man kan känna sig bekväm, snygg och väl utrustad när man tävlar eller tränar i sin aktivitet, eller aktiviteter, för mångsysslaren.
Dragon goggles online

Stort utbud av Dragon på Addnature.com

I vårt sortiment från Dragon finns många olika snygga glasögon med hög funktion, så att alla kan hitta rätt saker att fästa på näsroten när de sportar. Många av Dragons goggles är givetvis snygga och neutralt designade nog att bäras även i vardagen och på stan. De har då snarast en surfinspirerad touch, men ser ut som riktiga designersolglasögon, som det då ofta rör sig om. I vårt sortiment finns många olika sportiga solglasögon och goggles för skidåking, motocross och downhill, och det finns även de som passar särskilt bra för cykling. Därför kan de allra flesta hitta något som passar just deras stil och aktivitet(er) extra bra. Du kan även passa på att köpa flera olika glasögon och goggles så att du kan variera dig. Du får nämligen osedvanligt mycket kvalitet för pengarna när du handlar Dragons produkter från vårt sortiment, inklusive fri frakt och 365 dagars öppet köp, så det är ett utmärkt läge att slå till och hitta alla glasögon du behöver på ett och samma ställe med smidig beställning och leverans. De passar även bra som prisvärda presenter till en kompis.

Några av våra mest populära produkter från Dragon är:
  • Solglasögonen Dragon Vantage
  • MDX Coal/Clear, Goggles för Motocross/downhill
  • Solglasögonen Experience 2


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken