365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Addnature - allt inom outdoor & äventyr

Eagle Creek Pack-It

122 Produkter
Sortera
Eagle Creek Pack It – Organiserar din packning
Idén om Eagle Creek föddes 1975 i en liten outdoor-butik i Kalifornien. Produkterna är sprungna ur grundarnas passion för resande och lusten att upptäcka nya platser. Eagle Creek Pack It erbjuder smarta lösningar som hjälper dig att organisera packningen. Pack It är en serie med kompakta packpåsar som gör att innehållet tar mindre plats i väskan.
Filter
Sortera
Ytterligare information

Med Eagle Creek Pack It kan du packa mer effektivt

Har du någonsin börjat packa dina saker och insett att alla kläder som du vill ha med dig inte kommer att få plats i resväskan, trots att det är en riktigt stor resväska? Anledningen till detta kan vara flera saker. Först och främst kan det självklart vara så att du helt enkelt försöker ta med dig för mycket kläder och saker. Det kan dock även vara så att du inte packar på det bästa möjliga sättet. Faktum är att detta är ett vanligt problem, något som företaget bakom Eagle Creek Pack It tidigt uppmärksammade. De har utvecklat ett flertal produkter som utformats för att snabbt och lätt hjälpa dig packa dina saker på bästa möjliga sätt. Med packningsorganiserarna från Eagle Creek kan du också bli en expert på att packa.

Praktiska produkter med många funktioner

Det första du kommer att märka här på vår sida är att det finns många produkter från Eagle Creek Pack It att välja mellan. Du hittar bland annat:

  • Necessärer
  • Kompressionskuber
  • Kompressionspåsar
  • Speciella tuber
  • Och mycket mer...

Alla dessa produkter är utvecklade för att underlätta ditt packande på ett eller annat sätt. Genom att ha olika storlekar och former kan du skräddar sy packningsorganiserarna utefter just din packning.

Eagle Creek Pack It – produkter med speciella egenskaper

Företaget Eagle Creek har tänkt på varenda detalj när det kommer till sina produkter. Först och främst är de alla så lättviktiga som möjligt. Oftast ligger vikten på endast ett par hundra gram. De är dessutom gjorda av ett slitstarkt material som både är vattenresistent och tvättbart. Detta gör organiseringsprodukterna praktiska om du har med dig något som kan börja läcka.
Kompressionskuberna, påsarna och tuberna är utvecklade för att hjälpa dig få plats med så mycket kläder som möjligt. Genom att packa ned kläderna i dessa produkter kan du först och främst göra de så små som möjligt genom att trycka ut all luft. Därefter blir det betydligt enklare att organisera och få plats med alltihop, det blir som en betydligt enklare version av det klassiska spelet Tetris.

Ett företag som gärna hjälper till

En av de saker som skiljer just Eagle Creek från andra företag är att de är väldigt aktiva när det kommer till att hjälpa sina kunder. De tillhandahåller först och främst praktiska instruktioner i ett styvt ark som ingår i produkten. Arket kan även användas för att hjälpa till att få ut all luft när du trycker ihop utrustningen. Dessutom har de spelat in flera videos där de ger tips och tydligt visar hur organisationsprodukterna ska användas. Bli den mer välorganiserade resenären och få med dig allt du behöver med hjälp av produkterna från Eagle Creek. Dessa praktiska produkter hjälper dig även hålla dina kläder och saker skyddade från vatten och smuts. Du kan även hitta fler produkter som passar till resor, oavsett om du ska flyga till varma stränder, ut på långa vandringar eller campa vid en sjö. Vi på Addnature har ett stort och varierat utbud av produkter som du med fördel kan köpa hem till bra priser.