Energizer

(0 produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Fortsätt
Energizer

Energizer

Det hela började för över 100 år sedan. 1896 tillverkade W.H Lawrence det första batteriet för konsumenter som försörjde hemtelefoner. Två år senare använde ryssen Conrad Hubert dessa batterier för att driva den första ficklampan. 1905 träffades dessa två män och startade Energizer, en av dagens största tillverkare av batterier och ficklampor.

SORTERA
sida0av
SORTERA
sida0av

Energizer

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Energizer har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Energizer i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Energizer inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik