20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

PRAKTISKA FESTIVALTIPS

Sommarens festivaler närmar sig med stormsteg, så det är inte mer än rätt att börja tänka på vilken utrustning du behöver för dina festivalbesök. Utan tvekan är det viktigaste ett peppat och glatt humör, men det kan inte skada att ta med några praktiska prylar också. Vi pratar om saker som håller dig varm på kvällen och fötterna torra under ösregn. Alla festivaler skiljer sig

från varandra och vilken typ av utrustning du behöver beror på flera faktorer. Till exempel, vilka är med i ditt crew – bara vuxna eller tar du med dig barnen också? Ta en titt på tipsen för att få ut det mesta av din festivalupplevelse och gör den minnesvärd av de rätta anledningarna.


Saker att tänka på när du ska på stadsfestival

Stadsfestivaler är ofta ganska små och erbjuder inte alltid möjligheten att slå upp ett tält. De flesta festivalbesökarna bor på hotell, vandrarhem eller pensionat – vilket betyder att inga sovsäckar eller skrymmande utrustning behövs. Däremot är ett kompakt picknickset väl värt att ta med och kan göra festivalvistelsen mycket bekvämare. Att ta med en picknickfilt i generös storlek är att rekommendera, för gänget kommer utan tvekan vilja sätta sig och vila mellan spelningarna någon gång under dagen. Hopfällbara campingstolar och ett lätt solskydd kan också bli användbart, speciellt om det finns barn i gänget. Praktiska allväderskläder befriar dig från ett konstant grubbel över vädret. Det är vettigt att förbereda sig på regn och där gör en regnjacka jobbet enkelt och effektivt. Vattenavvisande skor är också givna på festivaler. Ingen vill ha kalla, blöta fötter och det kan verkligen förstöra det roliga. Förutom det kan en skyddande keps eller hatt vara på sin plats för att skydda mot direkt solljus och regnskurar.


Tips för festivaler på landet

Festivaler som är belägna utanför stan är de mest traditionella. Campingen är en lika stor del av upplevelsen som underhållningen och många njuter av att spendera långhelgen utomhus. För det behöver du ett tält, en sovsäck och någonting att sova på. Självklart är det också viktigt att komma ihåg necessären, en handduk och både varma och svala kläder. Multifunktionella kläder är det bästa valet för den här typen av aktiviteter. Värmande material som torkar snabbt kommer fungera bäst. Det är bra att testa ditt tält innan festivaltillfället. Det gör dig bekant med tältets konstruktion, vilket sparar både tid och energi när du anländer till festivalområdet. Praktisk utrustning som klädlina kan bli användbar under helgen.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat