Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Ergobaby

Ergobaby Bärsele 360 Fyra Positioner Svart/beige


 • Beställ inom 4 timmar 8 min., så skickar vi idag3
 • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
 • FRI RETURFRAKT
 • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
1 495 kr
1 195 kr
Du sparar 20%
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Bärsele med fyra bärpositioner

Ergobaby 360 Fyra Positioner ger dig möjligheten att bära ditt barn på fyra olika sätt, beroende på vad som passar dig och ditt barn allra bäst.Precis som i Ergobabys andra bärselar sitter barnet med ordentligt stöd, i en ergonomiskt korrekt "grodposition" med knäna i höjd med eller högre än höften.

Nyfödda barn
Tack vare spädbarnsinlägget (köps separat) kan du använda bärselen från att barnet än nyfött, och för barn upp till fem månader rekommenderas bärpositionen då barnet sitter inåtvänd på magen.

Barn från fem månader
Efter att barnet har bra utvecklad nack- och huvudmuskulatur (vanligtvis runt 5-6 månader) kan du även använda Ergobaby 360 på höft, rygg eller utåtvänd på magen. Ergobaby rekommenderar att den framåtvända bärpositionen inledningsvis används i korta stunder (ca 10-15 minuter) och bara när barnet är vaket. Du kan sedan använda bärselen tills barnet väger 15 kg (ca 3 år), så länge du och ditt barn tycker om att använda den.

 1. Skålformad sits - Låter barnet sitta ergonomiskt (med knäna i samma höjd som höften, eller högre) och ryggen lätt kurvad, oberoende av bärposition. Sittbredden justeras enkelt med knappar.
 2. Extra brett midjebälte med kardborrestängning - Kan bäras högt och lågt, beroende på bärposition. Ger extra stöd till nedre delen av ryggen när du bär.
 3. Förlängningsbar ryggpanel - Lätt att justera beroende på bärposition. Vik ner den när du bär barnet framåt, vik upp den när du bär barnet inåt.
 4. Vadderade axelremmar - I kombination med det breda midjebältet fördelar de barnets vikt och maximerar komforten för den som bär.
 5. Flexibel huva - Ger stöd till det sovande barnet, skyddar mot väder och sol (UV +50) och fungerar som amningsskydd.


Material: 100% bomull, certifierad enligt Öko-Tex

Global Organic Textiles Standard är en världsomfattande standard gällande ekologiska textiler. Syftet med standarden är att se till så textilprodukter produceras inom en miljövänlig ram för både människa och natur och att arbetstillstånden följer en acceptabel nivå.

Oeko-Tex® standard är ett oberoende test- och certifieringssystem för textilprodukter som säkerställer att de inte innehåller några hälsofarliga ämnen. Systemet skiljer på olika produkter genom att kolla på hur nära kroppen de är, en närmre kontakt med huden betyder att högre humanekologiska krav måste uppfyllas.

Consumer Product Safety Improvement Act är en standard framtagen av USAs Consumer Product Safety Comission. Den säkerställer att produkter som används av eller till barn möter en viss säkerhetsnivå.

Detaljer
 • Kön: Unisex
 • Aktuell i vårt sortiment: 2017
 • Produktnummer: 412745
Omdömen 0
visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken