Addnature
Allt du behöver för att nå toppen
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Evoc
Evoc - Evolution Concept
Evoc skapar ryggskydd och smart väskor anpassade för den aktiva människor som ställer höga krav, både på design och säkerhet.

EVOC

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Evoc gör väskor och ryggskydd av högsta kvalitet

Personerna bakom tyska Evoc Sports från München är aktiva cyklare och skidåkare som åkt runt hela världen för att hitta de bästa miljöerna att utöva sina aktiviteter i. De upplevde dock att det helt enkelt inte fanns rätt utrustning för deras behov på marknaden i form av väskor och ryggsäckar, så de började helt enkelt göra saker själva för att ta med sig och dela med sig till andra som hade samma behov och höga krav: hög kvalitet, sofistikation och vettiga egenskaper. Så föddes märket Evoc när allt fler började fråga efter att kunna köpa det som de gjorde. Omfattningen har ökat dramatiskt sen dess, men grundidén med att göra utrustning som de själva vill använda lever kvar. De håller sina produkter enkla, funktionella och pålitliga, men samtidigt genomsyrade av passion. Evocs lyckade arbete har lett fram till flera fina priser genom åren. Bland annat har märket utsetts till året genombrott på europeiska snowboardindustrins gala.

När man är ute och reser och lever ett aktivt liv är ryggskydd och väskor en mycket viktig faktor för att allt ska fungera så smidigt som bara möjligt. Med undermålig utrustning utsätts kroppen för starka och samtidigt totalt onödiga slitningar, vilket försämrar såväl upplevelsen som helhet som förmågan att kunna prestera på topp och kanske rent av att kunna genomföra allt man vill. Det gäller inte minst om man har tung packning som man måste bära själv hela tiden, men även under lättare omständigheter är det alltid skönt att kunna bära sina saker på ett skonsamt sätt, och något som helt klart är värt att investera i. Ofta har man begränsad tid och kan inte ta sig ut och åka och resa särskilt många gånger per år, och då vill man naturligtvis att hela vistelsen ska präglas av perfekta omständigheter. Eftersom man bär runt väskorna stora delar av resan är valet av väska något som hela tiden märks, så utifrån denna bakgrund är det för många självklart att köpa kvalitetsmärken som Evoc för sina utflykter och expeditioner.

Evoc online

Hitta rätt från Evoc på Addnature.com

På Addnature.com har vi flera olika väskor från Evoc att välja bland, så att du kan hitta rätt utifrån dina förutsättningar och ditt tycke, samt till olika sorters situationer. Vi har även skyddande västar för både män och kvinnor, så att alla kan hitta det som sitter allra bäst på deras kropp. Alltsammans till riktigt fina priser och med fri frakt och 365 dagars öppet köp.

Sortimentet inkluderar:

  • Protector Vest, av damvariant och herrvariant. Lätt och bekvämt ryggskydd i utformning av en väst, som passar både för att åka skidor och cykla. Kan vara mellanlager eller sitta närmast kroppen. Skyddar väl men är följsam.
  • Commuter Bag. En cykelryggsäck som fungerar lika bra som portfölj eller laptopväska. Vattentålig design. Mycket slitstark och i princip oförstörbar. Ventilerad ryggpanel.
  • C 16 L. Stor cykelryggsäck som rymmer 16 liter.
  • CC 6L. En praktisk cykelryggsäck som har ett eget vätskesystem. Smälter in lika bra på stan som den passar praktiskt i terrängen. Har ventilationskanalen i ryggpanelen.
  • Bike Travel Bag. En transportväska som gör det möjligt att ta med sig cykeln på ett smidigt sätt när man reser. Skyddar mot repor och dylikt.
  • CB Camera Block 12L. En insticks-säck för kameran som rymmer 12 liter. Passar i alla ryggsäckar från Evoc.
  • CP Camera Pack 35L. Proffsig ryggsäck för kamera och utrustning som rymmer 35 liter.
  • ABSEvoc Backpack Element 20L. En ryggsäcksdel till ABS Vario som Evoc varit med att utveckla.