Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

25% extra rabatt på underställ! - Unna dig ett ställ för aktiviteter morgon till kväll | KOD: ADVENT3

Företagskund

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Exped

Exped DownMat 9 LW

2 999 kr
1 885 kr
- 37%
Fri frakt och prisgaranti3
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.

Eller delbetala med Klarna
  • Beställ inom 7 timmar 57 min., så skickar vi på måndag3
  • Fri frakt över 299 kr
  • FRI RETURFRAKT
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
Produktbeskrivning

Ett innovativt liggunderlag med världspatenterad teknologi

Expeds liggunderlag slår de flesta andra lösningar både vad gäller bekvämlighet, vikt och packvolym och om man kombinerar ihop dessa tre parametrar så blir det mycket svårslaget. 9 står för tjockleken i cm och LW står för extra längd och bredd.

Ett vanligt liggunderlag måste vara tjockt, för att ge önskad värme och okänslighet mot ojämna underlag. Det gör att det blir stort och otympligt. Exped har löst detta med en uppblåsbar madrass fylld med gåsdun, ett tre gånger varmare alternativ som dessutom klarar ojämnt underlag på ett synnerligen elegant sätt. Yttermaterialet är både lätt och tåligt, vilket ger låg vikt, liten packvolym och ett kvalitétsunderlag som håller i många år.

Tack vare den inbyggd pumpen som du pumpar med händerna fyller du madrassen med luft på ca en minut. Madrassen har två ventiler en för uppblåsningen och en för tömning. Innanför ventilen ligger en lättskumsbarriär som förhindrar dunet att komma i kontakt med fukt och hindrar det från att sätta igen ventilen. Dunet i madrassen är silikonbehandlat för att undvika att fukt absorberas. Detta har testats både noga och under längre perioder.

Madrassens yta är tillverkad i laminerad polyester och är vattenavvisande. Högfrekvenssvetsade sömmar och ventiler erbjuder starkast möjliga metod för sammanfogning av material, vilket gör att lufttätheten garanteras.

Exped Downmat har vunnit European Outdoor Award, som årets produkt.

Storlek: 197 x 65 x 9 cm
Vikt: 1240 g
Ihoppackad: 27 x 16 cm
Vikt, fyllning: 320 g
Temperatur: -38°C

Ett tips för ännu trevligare tillvaro med din Downmat är att köpa till ett Chair Kit L som gör att madrassen kan användas som stol. Stolskitet går att behålla på när du sover och underdelen är i samma material som Expeds tältgolv vilket innebär att du tillför extra slitstyrka om du exempelvis sover direkt på marken.

Exped använder sig av dun plockat från döda fåglar. Dunet är en biprodukt från livsmedelsproduktion och kommer från Kina.

Detaljer

  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment : 2017
  • Produktnummer : 413199
Andra kunders omdömen
3
3 omdömen
5 stjärnor
1
4 stjärnor
0
3 stjärnor
0
2 stjärnor
2
1 stjärna
0
15.09.2018
Viggo
Exped
Exped
Automatiskt översatt från norska Tillbaka till originalspråk

Mycket bra sovyta

Meget bra liggeunderlag

24.07.2017
Thomas Svensson

Det var bra så länge det varade...och det var inte länge. Kommer att köpa annat märke nästa gång, ett med tvärställda membranväggar som förhoppningsvis i släpper i svetsfogarna likt Exped.

16.02.2017
Jörgen
Dunläckage - täppta ventiler

Fungerade bra i ca tre år, sen började dun att läcka ut från ventilerna, som med tiden blev helt igentäppta. Liggunderlaget var helt obrukbart efter drygt 5 år av begränsad användning. Membranen som håller dunet på plats har gått sönder. Exped tar inget ansvar för uppenbara konstruktions och materialfel när garantitiden gått ut, inte ens mot betalning. Addnature kämpade för att jag skulle få hjälp, skickade ner liggunderlaget till dem för lagning, men Exped vägrade. Synd när grejer går sönder som inte alls beror på slitage. En prisbelönt produkt som visade sig ha ett "bäst före datum" fram till det att garantitiden löpt ut. Tips: Returnera omedelbart om ni ser minsta tecken på dunläckage i ventilerna! Jag såg det tidigt, men tyckte inte att det spelade någon roll.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken