Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Exped SynMat UL 7 LW

1 795 kr
1 705 kr
Du sparar 90 kr
pris exkl. frakt
 

PROVA I BUTIK! Eller delbetala med Klarna

  • Den här varan finns tillgänglig i butik
  • FRI RETURFRAKT
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken

Lätt liggunderlag med syntetisk fyllning, isolerar ned till -4°C

SynMat UL 7 LW är ett sju centimeter tjockt liggunderlag som isolerar ända ned till -4°C. UL står för Ultra Light och LW för längden 197 cm och bredden 65 cm (se storleksguiden längst ned för en modellöversikt). Ultra Light-madrasserna har minimal vikt och packstorlek i förhållande till värme och komfort!

SynMat UL har två ventiler med låg profil, en för att fylla luft och en för att tömma luft. Den låga profilen håller ventilerna skyddade. Liggunderlaget har microfiberfyllda kammare med svetsade skiljeväggar som eliminerar kalla punkter och ger en skön och stödjande liggyta. Dessutom är syntetfyllningen fukttålig jämfört med den dunfyllning som finns i DownMats.

Det laminerade polyestertyget är hållbart och fukttåligt, yttermaterialet är i borstad polyester som motverkar glidning och har en skön komfort mot huden. Sömmarna är svetsade och därför mycket hållbara. Ett reparationskit är inkluderat.

Vikt, madrass: 595 g.
Vikt, packpåse: 12 g.

Storlek: 197 x 65 x 7 cm.
Packstorlek: 27 x 11 cm.

Fyllning: 60 g/m² Texpedloft Microfiber
Lägsta temperatur: -4°C
R-värde: 3,1

De ultralätta madrasserna har något kortare livslängd och garantin är därmed förkortad till två år. Är man dock rädd om sin madrass ska man inte ha några problem! För att spara ytterligare vikt har liggunderlaget ingen integrerad pump.
Så här finjusterar du trycket i din SynMat UL:

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2016
  • Produktnummer: 413226
Omdömen 4
Genomsnitt av alla omdömen
2.3 av 5 stjärnor
5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna
(0) (1) (1) (0) (2)
Filtrera med Sortera efter
Johan 17.09.2017

Limningen släpper även på en tvåveckors höstcamping i Norge med temperaturer runt 15 grader och minimalt med sol. Inte speciellt förtroendeingivande. Rekommenderar fortfarande andra madrasser. Köper ni denna så läs alltså manualen. Att en sådan finns är ju lite sjukt :-) Exped köper jag inte igen. Helnöjd med mina två prassliga Therma-rest Neoair Xtherm large.

Simon 02.08.2017
Bra, men känslig för värme

Som att ha med sig en säng, man sover mkt bekvämt och bär ändå bara med sig 595 gram. Limmningen av kanalerna släpper om man förvarar den uppblåst i ett varmt tält som står i solen (vilket också står i instruktionsboken), så det kan vara bra att tänka på.

Johan 12.10.2016

Knappt använd gick den sönder efter 2,5 år. Limningen av kanalerna släppte så det blev en ballong istället för ett liggunderlag. Garantin gäller bara två år på de ultralätta madrasserna. Välj hellre vanliga Synmat, mer vikt men fem års garanti.

Fredrik T 15.11.2015

Hej, jag har bara testat den inomhus än en gång. Har inte haft tid att vara ute i verkligheten ännu. Men jag låg på Exped Syn Mat UL 7 LW under cirka 6 minuter och vred mig hit och dit. Jag kände ingenting mot golvet när jag låg raklång. Men om man sätter sig bara så känner man igenom till golvet, för det blir en för stor belastning just då på punkten. Jag har en Exped Syn Mat 9 LW med dun som fungerar ner till -39 grader som jag har haft under flera år, jätte skön är den men lite tyngre.

visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken