20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

TK3C

ID: 413481

3 095 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Fällkniven TK3C

Unik fällkniv i tidlös design

Den vackra, tidlösa designen är resultatet av en långt driven förfining kring idén hur en fällkniv ska fungera. Tre Kronor 3 är en stabil, gedigen fällkniv där bladet i 3G-stål representerar det bästa som för närvarande går att få. Bladet låses i utfällt läge av ett beprövat tangentlås. Varje fällkniv tillverkas för hand varför små variationer både kan och ska förekomma.

Skaftet i hårt Cocoboloträ kan behandlas med lite stockolja eller möbelpolityr för vacker lyster. Naturligtvis används inget material från utrotningshotade växter. Då trä är ett naturmaterial med eget liv och lyster kan det både svälla och krympa något.

Kniven levereras med ett cordurafodral att fästa i bältet.

Skötselråd: En fällkniv är förstås aldrig lika stark som en slidkniv eftersom den är sammansatt av flera rörliga delar. En fällkniv är ett precisionsinstrument som ska behandlas med respekt och eftertanke. Utsätter man fällkniven för hårt bruk resulterar det ofelbart i ett skackt blad med otillförlitlig bladlåsning och för detta gäller inga garantier. En modern fällkniv bör rengöras regelbundet med varmvatten och diskmedel. Olja och fett bör undvikas i det längsta eftersom dagens knivar har självsmörjande lager. Enklast skärper du kniven med ett fint diamantbryne och för att få den sista rakbladsskärpan används keramiska brynen.

Detaljer

  • 3G-stål
  • Hårdhet: 62 HRC
  • Skaft i Cocoboloträ

På detaljnivå

Användningsområde
Vandring, Lifestyle/Streetwear
Modell
Knivar
Hopvikbar
Ja
Blad
Styrka: 2.5 mmLängd: 7 cm
Mått
Vikt: 100 g
Packstorlek
Längd: 9.7 cm
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
413481

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat