Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

HOUDINI Säsongsutförsäljning! - Passa på innan de tas ur lager

Företagskund

FiveFingers

9 Produkter
FiveFingers
FiveFingers

FiveFingers - originalet av tåskor och barfotaskor

Fivefingers tillverkas av Vibram, utan tvekan den ledande tillverkaren av gummisulor till olika typer av skor världen över. Fivefingers unika barfotakoncept har slagit igenom stort och är garanterat här för att stanna.

Sortera
 
sida 1 av
1

Revolutionerande skor för den aktive äventyraren

Vibram FiveFingers är originalet av tåskor och barfotaskor. Företaget startades för 75 år sedan när Vitale Bramani inspirerad av Pirelli däck skapade den första skosulan av vulkaniserat gummi, sulan passade perfekt till bergsklättring och den blev snabbt populär. 2001 träffade Marco Bramani, barnbarn till företagets grundare Vitale Bramani, industridesignern Robert Fliri som presenterade idén om den första barfotaskon med Vibramsulan som teknologi. Efter många tester lanserades Vibram Fivefingers 2005 och den första barfotaskon var ett faktum. Skorna passar perfekt till löpning, vandring, paddling och många andra aktiviteter där man vill ha barfotakänsla. Tekniken man använder sig av vid löpning med FiveFingers är precis den samma som man använder när man springer barfota, den teknik människan är skapad för.

Sulan på Fivefingers är tillverkad det slitstarka gummit som skor från Vibrams är mest kända för, sulan är tunn och ger en naturnära känsla. När Vibram Fivefingers först lanserades marknadsfördes de mest för kanotfolk och riktigt lätt vandring. Men skon blev världskänd när den starka barfotalöpningstrenden gjorde intåg och skorna används idag främst av löpare. Traditionellt sett används skor med tjockare sulor för stötdämpning, men med Fivefingerskor sätter löparen ner främre delen av foten först vilket minskar stötarna, vilket gör att styrka byggs upp i foten och benen samtidigt som löpsteget blir effektivare och dämpas. Risken med väldigt stabila skor är att foten inte får den träning den behöver och tappar i styrka. Med Fivefingersskor kan du njuta av känslan av att gå barfota utan att behöva vara rädd för att skada dig på vassa föremål eller att stöta i tårna. Vibramsulan skyddar din fot och ger ett mycket bra grepp på olika underlag.
FiveFingers skor online

Funktionella skor utformade för de flesta aktiviteter

FiveFingers ovansida är gjord i luftig stretch och Vibramsulan är försedd med mikroskärning i kontaktytor för ökat grepp. Sulorna lämnar inga märken på underlaget. FiveFingers är sköna att gå i och perfekta för alla aktiviteter som utförs i kontakt med vatten så som segling, paddling, bad och strandliv. Skon förbättrar dessutom din balans, smidighet och styrka i fötter och underben. De kan även vara ett bra komplement till träningen för erfarna löpare. Skon finns i ett antal modeller som är utformade för de speciella krav olika aktiviteter kan tänkas kräva vilket gör att skorna även passar utmärkt för aktiviteter så som yoga, aerobics, pilates, och kampsporter.

Några exempel på modeller av Fivefingers är:
  • Signa - supertunn, lätt och otroligt flexibel
  • Sprint - mångsidig med justeringsmöjligheter
  • Treksport - nätövertäckt, passar mycket bra för alla aktiviteter där skon behöver sitta fast ordentligt
  • Lontra - Vattentålig, speciellt utvecklad för det bistra nordiska klimatet

Köp Vibram Fivefingers online på Addnature.com

På Addnature.com gör vi det enkelt för dig att handla barfotaskor från Fivefingers online, vi erbjuder ett brett urval av olika modeller anpassade till de flesta aktiviteter. Hos oss får du alltid fri frakt och och 365 dagars öppet köp!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken