Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERREA! - Upp till 70% rabatt | 15% extra rabatt på Houdinis vinterrea! *RABATTKOD: HOUDINIHYPE

Företagskund

Garmin

Garmin Edge 810 Performance Bundle

4 799 kr
4 030 kr
- 16%
Fri frakt och prisgaranti3
Lägg till i önskelista
Eller delbetala med Klarna
  • FRI RETURFRAKT
  • Fri frakt över 490 kr
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
  • Köp nu, betala senare
Produktbeskrivning

Het cykeldator från Garmin.
I detta paket ingår mjukt pulsband och kadenssensor.
Edge 810 med pekskärm är designad för cyklisten som vill ha allt – navigering och avancerade träningsfunktioner i en enhet. Den tillhandahåller funktioner¹ för anslutning via din smarttelefon, inklusive spårning i realtid, delning på sociala medier och väderinformation. 810 är kompatibel med valfria gatu- eller TOPO-kartor, så att den guidar dig på träningspass, när du pendlar eller gör längre resor där du kan behöva kartor och navigering. Eftersom den är GPS-aktiverad har Edge 810 korrekta data- och navigeringsfunktioner, var som helst i världen.

Håll koll på varje detalj
Förutom kartfunktioner registrerar Edge 810 avstånd, hastighetsmätning, stigning/sänkning, lutning och mer. Den är också kompatibel med ANT+™-sensorer som mäter puls², hastighet/kadens² och kraft³. Med aktivitetsprofilerna kan du anpassa datafält och enhetsinställningar baserat på cykelaktivitet, som väg, berg eller tävling. Växla profiler med en enkel svepning över pekskärmen och enheten ställs in för att visa de data du behöver för det här passet.

Onlinetjänster
Edge 810 erbjuder en uppsjö av onlinefunktioner funktioner om du parar ihop den med din smarttelefon (Apple® eller Android™) och appen Garmin Connect™ Mobile. Du får omfattande, noggranna träningsdata från en dedikerad tjänst, samtidigt som du sparar telefonbatteri. Edge registrerar data och skickar dem till din telefon via Bluetooth®-anslutning. Var uppkopplad och dela all information om ditt pass med vänner, familj och kontakter på sociala medier. Du kan publicera en uppdatering direkt efter ditt pass eller tävling med information om din slutförda aktivitet. Du kan skapa inlägg från din smartphone och få träningsdata redan där, tack vare gränssnittet med Garmin Connect Mobile.

Spårning i realtid
Med hjälp av spårningsfunktionen kan dina vänner och din familj följa tävlingar och träningsaktiviteter i realtid. Du kan bjuda in följare via e-post eller sociala medier så att de kan visa dina realtidsdata på en spårningssida för Garmin Connect. När de får en inbjudan via e-post kan de klicka på en länk för att följa och visa din statistik och plats på kartan.

Väder
Få väderförhållanden i realtid, prognoser och varningar direkt i Edge 810 när den är ihopparad med din smartphone och appen Garmin Connect Mobile. Den här funktionen är användbar för längre pass och den håller din smartphone säker och torr, samtidigt som du har all väderinformation du behöver till hands.

Wireless Data Transfers
Nu kan du direkt lagra, dela och analysera varje detalj av ditt pass. Med appen Garmin Connect Mobile kan du överföra slutförda pass trådlöst från din enhet så fort du är klar med registreringen av aktiviteten. Du väljer om aktiviteten ska överföras automatiskt eller manuellt. När din aktivitet har publicerats på Garmin Connect kan dina kontakter visa dem. Du kan också söka efter banor och träningspass4som lagrats på Garmin Connect, överföra dem till din smartphone och sedan skicka dem direkt till Edge 810 – trådlöst. Du kan sedan navigera till början av banan och använda funktionen Virtual Partner® på din Edge för att tävla mot dina föregående aktiviteter i realtid.

Specifikation:
- Skärmupplösning, B x H: 160 x 240 bildpunkter, pekskärm
- Pekskärm: ja
- Batteri: uppladdningsbart litiumjonbatteri
- Batteriets livslängd: upp till 17 timmar
- Vattentät: ja (IPX7)
- GPS-aktiverad: ja
- Högkänslig mottagare: ja
- Baskarta: ja
- Möjlighet att lägga till kartor: ja
- Accepterar datakort: microSD™-kort (vissa versioner har ett microSD-kort från City Navigator)
- Varvhistorik: upp till 180 timmar
- Waypoint-punkter/favoriter/platser: 200
- Rutter: Begränsas av mängden ledigt minne

Enhetsdimensioner, B x H x D: 5,1 x 9,3 x 2,5 cm.

Skärmstorlek, B x H: 3,6 x 5,5 cm, 6,6 cm diag (2,6 tum).

Vikt: 98 g.


Specifikation
Syfte
Cykel  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2016
Produktnummer
413828
Andra kunders omdömen
Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken