Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Garmin

Garmin Oregon 650

4 799 kr
3 454 kr
- 28%
Fri frakt och prisgaranti3
  • Beställ inom 13 min., så skickar vi på måndag3
  • Fri frakt över 299 kr
  • FRI RETURFRAKT
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
Produktbeskrivning

GPSen för alla som älskar naturen.
Från det ögonblick då du håller Oregon 650 i din hand är du redo att ta klivet in i en spännande, ny värld med Garmins utomhusnavigering. Tack vare GPS- och GLONASS-satellitspårning med hög känslighet (fler satelliter ger snabbare anslutningar, även i krävande miljöer), förinläst europeisk friluftskarta med skuggad relief och en snabbare processor så tittar du inte bara på kartor, du interagerar intuitivt med dem. Zooma in, panorera ut och rotera med multitouchfunktionen i alla förhållanden, fungerar även med de flesta typer av handskar. Den reflektiva skärmtekniken förstärker pekskärmens ljusstyrka så mycket att kartor och vyer är lika levande i starkt solljus som i skugga. Och du kan markera minnen med en 8-megapixelkamera med autofokus, digital zoom och automatisk blixt/ficklampa. Dessutom har enheten anpassningsbara knappar med snabb åtkomst för bildtagning och waypointmarkering med ett enda tryck.

Peka och gå
Oregon 650 har utvecklats särskilt för utomhusbruk. Den har den bästa pekskärm – läsbar i solljus – som vi någonsin har satt på en handhållen Garmin-enhet; förstärkt stöttålighet, multitouchfunktion och vyer med två orienteringsmöjligheter och du kan ändå använda den med handskar på. Stötar, damm, smuts, fukt och vatten är inte några hinder för denna kartinriktade navigeringsenhet.

Hämta bäringar
Oregon 650 har en inbyggd 3-axlad elektronisk kompass med accelerometerlutningskompensation som visar vart du är på väg även när du står still och inte håller enheten vågrätt. Den barometriska höjdmätaren spårar förändringar i tryck för att hitta din exakta höjd, och du kan till och med använda den för att göra ett diagram över trycket över tid om du vill hålla ett öga på väderförändringar. Den högkänsliga WAAS/EGNOS- och GLONASS-aktiverade GPS-mottagaren med HotFix® satellitprognos gör att Oregon 650 hittar din position snabbare och mer exakt och bibehåller GPS-positionen även i tät växtlighet och djupa dalar.

Fördubblad kraft
Förutom enastående prestanda på upp till 16 timmars batteritid har nya Oregon 650 vårt system med dubbla batterier som är optimerat för utomhusbruk. Du kan använda det inbyggda uppladdningsbara NiMH-batteriet (medföljer ej) eller vanliga AA-batterier om du inte har möjlighet att ladda – NiMH-batteriet laddas automatiskt när enheten ansluts till en extern strömkälla.

Kvalitetsfoton
Nu behöver du inte ta med dig en extra kamera för att ta kvalitetsfoton. Oregon 650 har en inbyggd digital 8-megapixelkamera med autofokus som tar bilder värda att dela med sig av. Och varje foto geotaggas direkt med den plats där det togs, på så vis kan du navigera tillbaka till exakt den platsen vid ett senare tillfälle. Dela sedan fotona från din Oregon 650 via USB med alla dina vänner på Garmin Adventures, den nya onlinegemenskapen för att dela äventyr. Om du vill ha mer lagringsutrymme sätter du in ett microSD™-kort. Du kan till och med visa bilder från andra enheter med Oregons bildvisare.

Dela trådlöst
Dela aktivitetsdata inklusive waypoints, rutter och spår med vänner och familj via din smartphone och sök efter fantastiska Garmin-äventyr var du än är. Med Oregon 650 kan du dessutom dela dina waypoints, spår, rutter och geocacher upp till 50 gånger snabbare med andra trådlösa kompatibla och handhållna Garmin-enheter.

Lägg till kartor
Det är enkelt att lägga till fler kartor på Oregon-enheten. Läs in kartor från vårt stora urval av högkvalitativa europeiska topografiska kartor eller välj någon av våra utvalda Birdseye™ 1:25 000-rasterkartor och bege dig ut. Anslut förladdade BlueChart® g2 kort för en härlig dag ute på vattnet eller läs in City Navigator kartdata för svänganvisningar på vägar (se kartfliken för kompatibla kartor). Lägg till satellitbilder till dina kartor med Birdseye™-satellitbilder (abonnemang krävs).

Läs in alla geocacher
Du behöver inte längre välja ut, fundera och planera, hämta alla helt enkelt. Oregon 650 kan lagra ett obegränsat antal geocacher. Inte bara ett tusen, inte bara en miljon. Obegränsat. Hämta varje cache på OpenCaching.com. Läs in cacheplatser från GSAK. Eller använd ditt favoritprogram eller din favoritwebbplats med funktioner för GGZ-filer*. Alla dina papperslösa geocachingfunktioner kan användas för varje cacheplats. Läs fullständiga beskrivningar, tips och loggar. Visa cachefoton. Filtrera cacheplatser efter storlek, terräng, svårighet och typ. Anslut till chirp-aktiverade cacheplatser. Registrera dina loggar på fältet. Gör allting. Oregon 650 har ingen gräns.

Planera din nästa tripp
Få ut det mesta av dina äventyr med BaseCamp™, Garmins kostnadsfria programvara för färdplanering. BaseCamp är den perfekta miljön för att bekvämt förbereda dina turer med kartor, waypoints, spår och rutter innan du beger dig ut och skapa fantastiska Garmin-äventyr att dela med vänner, familj eller andra äventyrare när du har kommit hem igen. Programvaran visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler.

Specifikation:
- Skärmupplösning, B x H: 240 x 400 bildpunkter
- Skärmtyp: transflektiv TFT-färgpekskärm
- Batteri: uppladdningsbart NiMH-batteri (medföljer) eller 2 AA-batterier (medföljer inte); NiMH eller litium rekommenderas
- Batteriets livslängd: 16 timmar
- Vattentät: ja (IPX7)
- Flyter: nej
- Högkänslig mottagare: ja
- Gränssnitt: kompatibel för höghastighets-USB och NMEA 0183
- Baskarta: ja
- Förladdade kartor: nej
- Möjlighet att lägga till kartor: ja
- Inbyggt minne: 3,5 GB
- Accepterar datakort: microSD™-kort (medföljer inte)
- Waypoint-punkter/favoriter/platser: 4 000
- Rutter: 200
- Spårlogg: 10 000 punkter; 200 sparade spår

Enhetsdimensioner, B x H x D: 6,1 x 11,4 x 3,3 cm.

Skärmstorlek, B x H: 3,8 x 6,3 cm; 7,6 cm (3 tum) diag.

Vikt: 209,8 g med batterier.


Specifikation
Syfte
Bil, Cykel
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2016
Produktnummer
413823
Andra kunders omdömen
Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken