Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs-Rea- Stora äventyr till låga priser - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

GoPro

15 Produkter
Kategorier
Pris i kr
GoPro
GoPro

Be A Hero...GoPro

GoPro gör actionkameror som är lika mångsidiga som äventyren. De ger äventyrslystna världen över ett nytt sätt att kommunicera, inspirera och öppnar upp för större och fler drömmar. "Think it. See it. Do it."

Sortera
 
sida 1 av
1

GoPro - världens mest mångsidiga kamera för ditt nästa äventyr

GoPro är ett företag som tillverkar kameror som lämpar sig väl till att ta med på ditt nästa outdoor-äventyr. En kamera från GoPro tål de mest extrema förhållandena inklusive regn, snöfall och kyla. Det är inte för ingenting som de går under namnet ”actionkamera” i folkmun. En GoPro kamera fästs vanligtvis i hjälmen, men olika tillbehör gör att den kan fästas i stort sett överallt. Detta gör att du har möjlighet att återuppleva upplevelserna på nytt eller granska tricks för att sedan förfina och slipa på detaljerna. Kamerorna finns i olika modeller och vissa i HD-format, allt för att upplevelserna ska bli så autentiska som möjligt.Den nyaste modellen GoPro HD Hero 3 finns i tre olika varianter: White, Silver och Black edition. På Addnature.com säljer vi varianterna Silver och Black. Silver edition kameran har elva megapixlar och tar 10 bilder i sekunden. Black edition är den mest avancerade modellen av en GoPro kamera. Den är utrustad med WiFi och gör det möjligt att spela in i slowmotion. Den tar 30 bilder i sekunden och har tolv megapixlar. Alla kameror av tredje generationen av GoPro kameror är både mindre till storleken och till vikten jämfört med dess föregångare och de laddas med lithium-jon batterier.

GoPro Hero

Variera fästningen av din GoPro kamera för få ut det mesta av din film

Det finns många olika sätt att fästa din GoPro kamera på. Beroende på från vilken synvinkel du vill ha din film går det att köpa tillbehör för att få en så perfekt film som möjligt. Det finns en uppsjö av fiffiga lösningar för fästning av din GoPro kamera, på Addnature.com säljer vi bland annat:
  • Roll Bar Mount
  • Suction Cup Mount
  • Grab Bag
  • HD Wrist Housing
  • Chest Mount Harness
  • Helmet Strap Mount
  • Head Strap Mount
Roll Bar Mount gör det möjligt att fästa kameran på cylinderformade föremål. Den lämpar sig därför alldeles utmärkt till cyklar. Den fästs med enkelhelt på styret, men den går även att fästa på vissa typer av cykelramar. Suction Cup Mount har en sugkoppsliknande funktion och det extravaganta med denna är dess kapacitet att klara av snabba hastigheter. Kameran sitter som gjuten och är stabil ända upp till 200 kilometer i timmen. Grab Bag är ett set fullt med tillbehör, som dess engelska namn antyder, och är lätt att ta med på turerna. Grab Bag innehar olika produkter som gör det möjligt att fästa kameran i stort sett var som helst. HD Wrist Housing är ett band där kameran kan fästas för att därefter sättas på kroppen. Den fungerar såväl på handleden som på fotvristen. Chest Mount Harness är en sele som det går att justera storleken på. Kameran placeras vid bröstet och detta resulterar i att det går att ställa in vinkeln så att även ben och armar blir synliga på filmen. Med Helmet Strap Mount har du ett justerbart fäste som passar alla typer av ventilerade hjälmar, den passar även hjälmar med skärm. Head Strap Mount är ett pannband med fäste för en Hero HD-kamera. Du kan placera kameran ungefär som en pannlampa över huvudet eller över en hjälm.
GoPro tillbehör

Köp GoPro online på Addnature.com

På Addnature.com gör vi det enkelt för dig att handla kamera och utrustning från GoPro online, vi erbjuder ett brett urval av olika modeller anpassade till de flesta aktiviteter. Hos oss får du alltid fri frakt och och 365 dagars öppet köp!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken