VINTERREA | Tusentals produkter till extra låga priser
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

GoPro

0 Produkt
GoPro
Be A Hero...GoPro
GoPro gör actionkameror som är lika mångsidiga som äventyren. De ger äventyrslystna världen över ett nytt sätt att kommunicera, inspirera och öppnar upp för större och fler drömmar."Think it. See it. Do it."
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Ytterligare information

GoPro - världens mest mångsidiga kamera för ditt nästa äventyr

GoPro är ett företag som tillverkar kameror som lämpar sig väl till att ta med på ditt nästa outdoor-äventyr. En kamera från GoPro tål de mest extrema förhållandena inklusive regn, snöfall och kyla. Det är inte för ingenting som de går under namnet ”actionkamera” i folkmun. En GoPro kamera fästs vanligtvis i hjälmen, men olika tillbehör gör att den kan fästas i stort sett överallt. Detta gör att du har möjlighet att återuppleva upplevelserna på nytt eller granska tricks för att sedan förfina och slipa på detaljerna. Kamerorna finns i olika modeller och vissa i HD-format, allt för att upplevelserna ska bli så autentiska som möjligt. Den nyaste modellen GoPro HD Hero 3 finns i tre olika varianter: White, Silver och Black edition. På Addnature.com säljer vi varianterna Silver och Black.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat