Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

25% Rabatt på alla duffelväskor för nästa års äventyr | 25% på Icebreaker - KOD: Icebreaker25

Företagskund

Gregory

95 Produkter
Gregory

Gregory Mountain Products

Gregory har i över 30 år gjort ryggsäckar av hög kvalitet med god komfort och perfekt passform för dig med äventyrlig livsstil. Med ryggsäckar för vandring, skidåkning, klättring, löpning och för vardagen har Gregory något för alla.

Sortera
 
sida 1 av
2

Ryggsäckar för en aktiv livsstil

Gregory är ett världsledande märke för ryggsäckar för tuffa aktiviteter och ett härligt friluftsliv, med över 30 års erfarenhet av att skapa väskor av mycket god kvalitet och bekvämlighet med en passform som sitter perfekt även när förhållandena runt om är mycket tuffa.

Gregorys ryggsäckar finns i en mängd olika varianter, med olika funktioner och i olika prisklasser. Till de mest populära produkterna hör:
  • Alpaca 28 och Alpaca 22 med stor rörelsefrihet.
  • Sketch 28 och Sketch 22, med bland annat vadderade fack som skyddar elektronik särskilt väl.
  • W's Jade 34, som har en damspecifik passform och är lätt och ventilerad.
  • Junior Wander 50, som är en ryggsäck särskilt utformad för barn.
  • W's Cairn 48, med damspecifik passform och gott stöd och god viktfördelning.
  • Raincover S (40 liter), Raincover M (60 liter), Raincover L (80 liter), som alltså är regnskydd för ryggsäckar av olika storlekar.
  • Contour 60, som är lätt och har många smarta fack.
  • Alpinisto 35 och Alpinisto 50, som är speciellt anpassade för klättring.
  • Baltoro 75, som använder kompositplattor för att ge stabilitet och stöd.

Gregory ryggsäckar online

Grundare med stor passion och erfarenhet

Märket grundades av Wayne Gregory, som redan vid fjorton(!) års ålder designade sin första ryggsäck som en del av ett projekt för scouterna där han var medlem. Han lärde sedan känna Andy Drollinger, som grundat Sand Diego California Adventure 16 och tillverkade ryggsäckar, och Wayne Gregory deltog i utvecklingen av dessa. 1970 startade han så sitt första bolag, Sunbird, men han avvecklade det dock tre år senare för att kunna arbeta som frilansdesigner för friluftsutrustning. 1977 startade han sedan Gregory Mountain Products i San Diego i Kalifornien. Ända sedan början har fokus varit en minutiös noggrannhet vad gäller design och en inriktning på att arbeta med de allra bästa material som finns att tillgå. En stor del av idéerna hämtade han genom samtal med kunder, för att få förankring i hur funktionaliteten verkligen ter sig ute i naturen. Till märkets unika konstruktioner hör bland annat bältesspännesystem som går att anpassa för att passa olika typer av höftvinklar, och man har även varit först med en rad banbrytande funktioner för ryggsäckar.

Ryggsäcken – den viktigaste utrustningen?

Som extremsportare eller friluftsmänniska märker man fort att rätt utrustning är A och O för att kunna genomföra sina planer på ett lämpligt sätt. Ryggsäcken man bär är i de allra flesta fall den allra mest märkbara utrustningen – och även den i särklass tyngsta – så att välja en ryggsäck av god kvalitet som passar ens individuella behov sett till kroppsform och vald aktivitet är en av de viktigaste förberedelserna man kan göra för att ge sig själv en ärlig chans. Rätt ryggsäck kan vara skillnaden mellan att nå sina mål eller att tvingas ge upp, eller mellan att få en perfekt vistelse i naturen och att hämmas av sin packning.

Aktivt märke som tar ansvar

Gregory är även ett mycket medvetet märke, som arbetar aktivt för att stödja organisationer inom friluftsliv och angränsande områden, däribland AMGA, som är USA:s utbildningsorganisation för bergs-, alpin-, skid- och klättringsguider och The Appalachian Trail Conservancy som arbetar för att bevarande ett enormt vandringsspår. Till märkets ambassadörer hör flera namn som är mycket framstående inom sitt gebit. Joe Kinder, som är en bergsklättrare som arbetar för att lyfta sportens status; Chris Warner, som är grundare till Earth Treks, Inc, som driver klättringscenter i USA och japanen Hiroki Ishikawa, som har deltagit i traillöpningslopp över hela världen och sprider sporten genom att arrangera tävlingar och hålla föreläsningar, inte minst i sitt hemland.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken