Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vi gör plats i lagret! | Passa på att fynda - Upp till 70%

Företagskund

Produktguider

En del produkter finns i flera olika varianter och versioner och det är inte alltid helt enkelt att veta vilken som passar just dig och ditt användande bäst.

Här har vi samlat våra produktguider och information om en del av den utrustning vi säljer. Vi jobbar hela tiden på att lägga till fler guider och uppdatera de som redan finns.

Sovsäckar

Vad är skillnaden på en dunsovsäck och en syntetsovsäck? Hur fungerar temperaturangivelsen? Behöver jag en vattentät sovsäck? Läs mer om våra sovsäckar.

Tält

Vad är skillnaden på ett tunneltält och ett kupoltält/självstagande tält? Hur fungerar ventilationsöppningarna? Behöver jag ett tält med en stor absid? Läs mer om de olika tälttyperna vi säljer.

Friluftskök

Vi berättar lite mer om olika bränslen och hur du väljer rätt storlek på köket. Vi tar även upp för- och nackdelar med multifuel-kök. Läs mer om olika typer av friluftskök.

Kajaker

Vi skriver om vilka aspekter du kan behöva tänka på när du ska köpa en kajak, och går även igenom kajakens olika delar. Du kan också läsa mer om hur du väljer rätt paddel och får lite råd kring klädsel och hur du ska packa kajaken. Läs mer om kajaker och paddlar.BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken