Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs 450 Produkter

Haglöfs
Haglöfs

Haglöfs - sedan 1914

Det hela började i Torsång, en vårdag 1914 när Victor Haglöf sydde upp den första omgången ryggsäckar och gav sig ut för att prova lyckan hos traktens skogsfolk och bönder. Idag är Haglöfs Nordens största leverantör av outdoorprodukter. Victors ryggsäck har vuxit till ca 500 olika artiklar och Haglöfs marknad vidgats från Torsång till hela världen.

Sortera
 
sida 1 av
8

Störst i Norden inom outdoorartiklar

Svenska Haglöfs historia tog sin början i den lilla orten Torsång i Dalarna, numera i Borlänge kommun. Märket grundades av Victor Haglöf som började tillverka ryggsäckar för att sälja dem till personer i området som behövde kvalitetsutrustning i sitt yrkesliv, såsom bönder och skogsarbetare. Från den dagen har företaget växt till att idag vara störst i hela Norden inom produkter för friluftsliv och outdooraktiviteter. Haglöfs produkter säljs över hela världen.

Ledordet för Haglöfs är funktionalitet

Funktionalitet för Haglöfs plagg innebär att plaggen ska fungera perfekt för sitt ändamål. Det kan betyda användning i krävande miljöer och för enormt krävande aktiviteter. Haglöfs produkter är perfekta att använda som lager-på-lager, där du kan kombinera olika plagg för att uppnå exakt rätt kombination för varje ändamål. Haglöfs jackor och byxor är av yttersta kvalité. Detta märks inte minst i den noggranna fokuseringen på detaljer, såsom flatlocksöm på plagg som är tänkta att bäras närmast mot huden, eftersom det ger en extra skonsam och skön upplevelse för bäraren. Hela Haglöfs sortiment är även anpassat för att passa till många olika sorters aktiviteter, i olika miljöer och för alla årstider. Det gör att du kan använda dina produkter från Haglöfs ofta och få ut extra mycket valuta för pengarna. Ett annat genomgående tema i Haglöfs sortiment är att man håller utrustningen minimalistisk designad, för att hålla nere vikt och dylikt.

Haglöfs utrustning online

Vi har cirka 350 artiklar från Haglöfs i vårt sortiment på Addnature.com vilket är en mycket stor del av Haglöfs totala utbud.
  • Jackor
  • Skor
  • Ryggsäckar
Haglöfs samarbetar med många framstående sportutövare som testar deras produkter och ser till att de lever upp till de höga krav som ställs på plaggen. Bland de mest kända hittar vi Marcus Hellner, en av Sveriges och världens absolut främsta skidåkare och den berömde svenske äventyraren Ola Skinnarmo.

Produkter för många olika aktiviteter och miljöer

Med kläder från Haglöfs ger du dig själv riktigt goda grunder för att kunna leva ett aktivt och upplevelserikt liv på ett så skonsamt och bekvämt sätt som möjligt under alla omständigheter och oavsett tid p