Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Haglöfs

675 Produkter
Haglöfs
Haglöfs

Haglöfs - sedan 1914

Det hela började i Torsång, en vårdag 1914 när Victor Haglöf sydde upp den första omgången ryggsäckar och gav sig ut för att prova lyckan hos traktens skogsfolk och bönder. Idag är Haglöfs Nordens största leverantör av outdoorprodukter. Victors ryggsäck har vuxit till ca 500 olika artiklar och Haglöfs marknad vidgats från Torsång till hela världen.

Sortera
 
sida 1 av
12

Störst i Norden inom outdoorartiklar

Svenska Haglöfs historia tog sin början i den lilla orten Torsång i Dalarna, numera i Borlänge kommun. Märket grundades av Victor Haglöf som började tillverka ryggsäckar för att sälja dem till personer i området som behövde kvalitetsutrustning i sitt yrkesliv, såsom bönder och skogsarbetare. Från den dagen har företaget växt till att idag vara störst i hela Norden inom produkter för friluftsliv och outdooraktiviteter. Haglöfs produkter säljs över hela världen.

Ledordet för Haglöfs är funktionalitet

Funktionalitet för Haglöfs plagg innebär att plaggen ska fungera perfekt för sitt ändamål. Det kan betyda användning i krävande miljöer och för enormt krävande aktiviteter. Haglöfs produkter är perfekta att använda som lager-på-lager, där du kan kombinera olika plagg för att uppnå exakt rätt kombination för varje ändamål. Haglöfs jackor och byxor är av yttersta kvalité. Detta märks inte minst i den noggranna fokuseringen på detaljer, såsom flatlocksöm på plagg som är tänkta att bäras närmast mot huden, eftersom det ger en extra skonsam och skön upplevelse för bäraren. Hela Haglöfs sortiment är även anpassat för att passa till många olika sorters aktiviteter, i olika miljöer och för alla årstider. Det gör att du kan använda dina produkter från Haglöfs ofta och få ut extra mycket valuta för pengarna. Ett annat genomgående tema i Haglöfs sortiment är att man håller utrustningen minimalistisk designad, för att hålla nere vikt och dylikt.

Haglöfs utrustning online

Vi har cirka 350 artiklar från Haglöfs i vårt sortiment på Addnature.com vilket är en mycket stor del av Haglöfs totala utbud.
  • Jackor
  • Skor
  • Ryggsäckar
Haglöfs samarbetar med många framstående sportutövare som testar deras produkter och ser till att de lever upp till de höga krav som ställs på plaggen. Bland de mest kända hittar vi Marcus Hellner, en av Sveriges och världens absolut främsta skidåkare och den berömde svenske äventyraren Ola Skinnarmo.

Produkter för många olika aktiviteter och miljöer

Med kläder från Haglöfs ger du dig själv riktigt goda grunder för att kunna leva ett aktivt och upplevelserikt liv på ett så skonsamt och bekvämt sätt som möjligt under alla omständigheter och oavsett tid på året eller del av världen. Nära nog sagt alla aktiviteter som kan utföras utomhus kan med fördel utföras med utrustning från Haglöfs, och de passar så väl hobbyutövaren som den riktigt dedikerade tävlingsmänniskan och expeditionsfararen. Därmed kan man även också hitta ett stort antal produkter som man kan lita på från ett och samma ställe på märkessidan för Haglöfs här på Addnature.com, även om man sysslar med ett mycket stort antal olika sorters aktiviteter utomhus. Med andra ord är det ett mycket smidigt sätt att få allt man behöver, oavsett mängd, med rätt kvalitet.

Stort utbud,större valmöjligheter!

Hos oss på Addnature hittar du bland annat accessoarer, byxor, jackor, skor, ryggsäckar, tröjor, shorts, t-shirts och västar signerade Haglöfs. Företaget har en unik förmåga att kombinera användningskrav och detaljönskemål rörande olika utomhussporter med en stor kunskap om den skandinaviska miljön. Att just Haglöfs är en av de ledande tillverkarna av friluftskläder och outdoor utrustning är därmed inte konstigt. Varumärkets produkter är speciellt framtagna för de unika förhållanden som råder i naturen, och framförallt i Skandinavien, något som andra tillverkare har svårt att konkurera med då alla inte kan stoltsera med över 90 års erfarenhet i outdoorbranschen. Oavsett om du föredrar lugna promenader i skog och mark eller söker adrenalinkickar klättrandes uppför branta berg, har Haglöfs all utrustning du kan tänkas behöva. Med kläder och utrustning från Haglöfs kan du vara säker på att, det du bär på kroppen eller verktygen du har i ryggsäcken, kommer att klara av alla tänkbara väderförhållanden och scenarier.

Haglöfs miljöfokus:

  • Alla produkter som är uppmärkta med Take Care-symbol innebär ett bättre miljöval.
  • Alla produkter från 2016 och framåt ska ha en Take Care-symbol.
  • Strävar efter flourkarbinfri vattenavvisande produkter tillsammans med Borås Högskola och OrganoClick.
Haglöfs kläder online

Avgörande detaljer

Det är detaljerna hos Haglöfs produkter som särskiljer dem från andra varumärken. Att de ofta tänker ett steg längre gör att produkterna håller en hög kvalitet och aldrig sviker dig i krävande situationer. Hos Addnature hittar du hållbar outdoorutrustning från Haglöfs som lever upp till alla dina krav och önskedrömmar. Du kan välja och vraka mellan gedigna vandringskängor, lätta sommarsovsäckar, tekniska skaljackor av Gore-Tex, kraftiga vandringsbyxor och svala träningskläder. Vi har samlat ett brett utbud av funktionella och slitstarka produkter från Haglöfs för både män, kvinnor och barn. Är Haglöfs ditt absoluta favoritmärke är vårt mål att du ska kunna hitta alla produkter du behöver i vår webbshop. Vi gör det enkelt för dig att handla. När som helst och var som helst kan du surfa in på addnature.com och klicka hem de Haglöfs produkter du önskar. Ofta har vi riktigt konkurrenskraftiga priser och kampanjer på Haglöfs, och dessutom erbjuder vi Handla enkelt online med fri retur och fri retur.

Handla din Haglöfs utrustning med bäst villkor

I vårt urval av Haglöfs produkter hittar du som alltid riktigt bra priser för hög kvalitet och med fri frakt och 365 dagars öppet köp. Haglöfs är även ett märke med mycket ambitiösa hållbarhetsmål (som man dessutom ofta överträffar!) och febril aktivitet inom detta område – det är faktiskt en utgångspunkt för all aktivitet. Visionen är att vara det ledande märket inom hållbarhet, inom marknaden för teknisk outdoorutrustning och grundar sig i insikten om att deras produkter och verksamhet påverkar många människor på olika sätt. Förutom att sätta upp mål och arbetssätt gällande ekonomisk, miljömässig och etisk hållbarhet har det bland annat yttrat sig i att man startat projekt som en egen second hand-butik för att minska sin miljöpåverkan. Det gör att du kan köpa och använda Haglöfs produkter med ett gott samvete.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken