Addnature
Ta dig an nya toppar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Handpresso
Handpresso - Anywhere
I franska Fontainebleau finns företaget som gjort det möjligt att få riktigt gott kaffe var du än befinner dig!

handpresso

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • vit

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
handpresso Wild Hybrid
handpresso Wild Hybrid Wild Hybrid
handpresso
Wild Hybrid
RRP 1 295 kr 995 kr
Fri frakt
- 23 %
handpresso Wild Hybrid vit
handpresso Wild Hybrid vit vit
handpresso
Wild Hybrid vit
RRP 1 295 kr 875 kr
Fri frakt
- 32 %

Underbart gott kaffe var du än befinner dig med Handpresso

För många svenskar är kafferasten en helig stund på dagen. Många har också fått upp ögonen för mer avancerade former av kaffedrycker än det klassiska bryggkaffet. Som tur är behöver du inte längre kompromissa med din kaffeupplevelse när du befinner dig i naturen eller på resande fot med Handpressos produkter kan du alltid få smakrikt kaffe oavsett var du befinner dig och i vilken miljö! Det är naturligtvis ett välkommet tillskott för både små och stora utflykter, och det gör det möjligt att få ut det mesta av sina raster i naturen. Det är lika viktigt för att samla energi till krävande utmaningar och prestationer som för att förhöja upplevelsen av en händelserik utflykt med många andra sköna intryck. Det är inte heller på något sätt särskilt dyrt att skaffa sin Handpresso, och många användare som gör regelbundna utflykter får oerhört många tillfällen att använda sin nya pryl.

Handpresso online

Vi erbjuder följande produkter från Handpresso:

 • Auto. En espressomaskin som bara behöver ett cigarettuttag för att kunna anslutas, och därmed kan användas i många bilar, båtar, motorcyklar, snöskotrar, med mera.
 • Covim Gold Arabica. 25 kaffepods till Handpresso-apparater som består av 100 procent Arabicabönor.
 • Covin Granbar. 25 kaffepods till Handpresso-apparater som består av 70 procent Arabica och 30 procent Robusta vilket många ser som den perfekta blandningen.
 • Covim Orocrema. 25 kaffepods som består av en bladning av 80 procent Arabica och 20 procent Robusta, vilket därmed är i princip en inverterad variant av Granbar och som också föredras av många.
 • DibarCafé Molindo. Ett mycket fint espressokaffe med mjukare rostning som också består av 80 procent Arabica och 20 procent Robusta och leveras i 25 pods.
 • Handpresso Wild. En elegant maskin som är lätt att bära och kompakt till formen, och därmed extremt enkel att bära med sig vart man än ska. Man pumpar upp den till 16 bar, häller i vatten från kastrull eller termos och lägger i en kaffepod.
 • Handpresso Wild Hybrid. Det här är precis som namnet antyder en mångsidig maskin: man kan använda den med antingen kaffepods eller kaffe i lösvikt. Man behöver alltså inte begränsa sig till det ena eller det andra, utan kan enkelt välja det som passar bäst för den aktuella situationen, och vad man är sugen på. Användningsprincipen är densamma som Handpresso Wild, men då med alternativet att tillföra kaffepulver i stället för pod.
 • Intense Filter. Filter som släpper igenom kaffet extra långsamt jämfört med det ordinarie filtret, och som därmed gör det möjligt att få sitt kaffe från Handpresso i en starkare variant.
 • Outdoor Cups 2-pack. Tvåpack av okrossbara(!) espressokroppar som är genomskinliga, välisolerade, diskmaskinskompatibla. Rymmer 50 ml styck.
 • Travel Case. En snygg bärväska som gör det möjligt att ta med sig sin Handpresso på ett smidigt sätt. Halvstyvt material som tål stötar och skyddar mot smuts, i en diskret och elegant design och med justerbar axelrem.

Vi har även ett paketerbjudande för Handpresso Wild plus koppar och fodral.

Tydligt koncept som genomsyrar produktlinjen

Handpressos ledord är: innovation, enkelhet, kvalitet, flyttbarhet och trevligt upplevelse. Allt detta genomsyrar hela vårt sortiment av deras produkter: från de mer avancerade maskinerna till de enklare tillbehören. Deras produkter har blivit oerhört populära och revolutionerat marknaden som de verkar inom. Företaget är baserat i franska Fontainebleau och vidareutvecklar en stark sydeuropeisk espressokultur in i det moderna tidevarvet.