20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

handpresso

7 Produkter
Filter
Återställ

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Handpresso
Handpresso - Anywhere
I franska Fontainebleau finns företaget som gjort det möjligt att få riktigt gott kaffe var du än befinner dig!
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
handpresso Wild Hybrid Black Edition Black Edition
handpresso
Wild Hybrid Black Edition
1 295 kr
Fri frakt
handpresso Wild Hybrid Black Edition
handpresso Outdoor Set
handpresso
Outdoor Set
2 195 kr 1 845 kr
- 16 %
Fri frakt
handpresso Outdoor Set
handpresso Covim Granbar
handpresso
Covim Granbar
99 kr
handpresso Covim Granbar
handpresso DibarCafé Molindo
handpresso
DibarCafé Molindo
125 kr
handpresso DibarCafé Molindo
handpresso Domepod Case
handpresso
Domepod Case
295 kr
handpresso Domepod Case
handpresso Travel
handpresso
Travel
245 kr
handpresso Travel
handpresso Wild Hybrid White Edition White Edition
handpresso
Wild Hybrid White Edition
1 295 kr
Fri frakt
handpresso Wild Hybrid White Edition
Ytterligare information

Underbart gott kaffe var du än befinner dig med Handpresso

För många svenskar är kafferasten en helig stund på dagen. Många har också fått upp ögonen för mer avancerade former av kaffedrycker än det klassiska bryggkaffet. Som tur är behöver du inte längre kompromissa med din kaffeupplevelse när du befinner dig i naturen eller på resande fot med Handpressos produkter kan du alltid få smakrikt kaffe oavsett var du befinner dig och i vilken miljö! Det är naturligtvis ett välkommet tillskott för både små och stora utflykter, och det gör det möjligt att få ut det mesta av sina raster i naturen. Det är lika viktigt för att samla energi till krävande utmaningar och prestationer som för att förhöja upplevelsen av en händelserik utflykt med många andra sköna intryck. Det är inte heller på något sätt särskilt dyrt att skaffa sin Handpresso, och många användare som gör regelbundna utflykter får oerhört många tillfällen att använda sin nya pryl.

Handpresso online

Vi erbjuder följande produkter från Handpresso:

 • Auto. En espressomaskin som bara behöver ett cigarettuttag för att kunna anslutas, och därmed kan användas i många bilar, båtar, motorcyklar, snöskotrar, med mera.
 • Covim Gold Arabica. 25 kaffepods till Handpresso-apparater som består av 100 procent Arabicabönor.
 • Covin Granbar. 25 kaffepods till Handpresso-apparater som består av 70 procent Arabica och 30 procent Robusta vilket många ser som den perfekta blandningen.
 • Covim Orocrema. 25 kaffepods som består av en bladning av 80 procent Arabica och 20 procent Robusta, vilket därmed är i princip en inverterad variant av Granbar och som också föredras av många.
 • DibarCafé Molindo. Ett mycket fint espressokaffe med mjukare rostning som också består av 80 procent Arabica och 20 procent Robusta och leveras i 25 pods.
 • Handpresso Wild. En elegant maskin som är lätt att bära och kompakt till formen, och därmed extremt enkel att bära med sig vart man än ska. Man pumpar upp den till 16 bar, häller i vatten från kastrull eller termos och lägger i en kaffepod.
 • Handpresso Wild Hybrid. Det här är precis som namnet antyder en mångsidig maskin: man kan använda den med antingen kaffepods eller kaffe i lösvikt. Man behöver alltså inte begränsa sig till det ena eller det andra, utan kan enkelt välja det som passar bäst för den aktuella situationen, och vad man är sugen på. Användningsprincipen är densamma som Handpresso Wild, men då med alternativet att tillföra kaffepulver i stället för pod.
 • Intense Filter. Filter som släpper igenom kaffet extra långsamt jämfört med det ordinarie filtret, och som därmed gör det möjligt att få sitt kaffe från Handpresso i en starkare variant.
 • Outdoor Cups 2-pack. Tvåpack av okrossbara(!) espressokroppar som är genomskinliga, välisolerade, diskmaskinskompatibla. Rymmer 50 ml styck.
 • Travel Case. En snygg bärväska som gör det möjligt att ta med sig sin Handpresso på ett smidigt sätt. Halvstyvt material som tål stötar och skyddar mot smuts, i en diskret och elegant design och med justerbar axelrem.

Vi har även ett paketerbjudande för Handpresso Wild plus koppar och fodral.

Tydligt koncept som genomsyrar produktlinjen

Handpressos ledord är: innovation, enkelhet, kvalitet, flyttbarhet och trevligt upplevelse. Allt detta genomsyrar hela vårt sortiment av deras produkter: från de mer avancerade maskinerna till de enklare tillbehören. Deras produkter har blivit oerhört populära och revolutionerat marknaden som de verkar inom. Företaget är baserat i franska Fontainebleau och vidareutvecklar en stark sydeuropeisk espressokultur in i det moderna tidevarvet.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat