Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Helle

8 Produkter
Kategorier
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Helle

Helle

Steinar och Sigmund Helle började tillverka knivar på sin gård i Holmeland, Norge, redan 1932. När de ville nå nya marknader packade Steinar Helle ryggsäcken full med knivar och cyklade iväg över bergen. Idag är mycket av tillverkningen fortfarande ett manuellt hantverk och filosofin är densamma: Kunniga och erfarna hantverkare skapar knivarna med stolthet, något som gör varje kniv unik. Oavsett om du är jägare, scout, vandrare eller bara njuter av friluftslivet ska din kniv vara av högsta kvalitet och hålla för många generationer.

Sortera
 
sida 1 av
1

Helle

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Helle har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Helle i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Helle inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken