Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SOMMAR-REA Fynda allt för din favoritaktivitet! | Spara upp till 70%

Företagskund

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Helly Hansen

Helly Hansen Navigare Comfort Vest fluor orange (2019)

ID: 935085
895 kr
585 kr
- 34%
Fri frakt och prisgaranti3
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.

Lägg till i önskelista
Eller delbetala med Klarna
  • Beställ inom 13 timmar 38 min., så skickar vi idag3
  • Fri frakt över 490 kr
  • FRI RETURFRAKT
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
Produktbeskrivning

Flytväst för paddling och segling

Bekväm flytväst med mjuka, anatomiskt utformade skumceller för optimal komfort. Flytvästen är försedd med krage, grenband samt visselpipa och är gjord i högsynlighetsmaterial. En säker räddningsväst och ett bra val för både simkunniga och icke-simkunniga. Passar i båten eller som badflytväst. 

Detaljer

  • Passar för personer som väger mellan 60–90 kg (Minsta flytkraft 100 N)
  • Mjukt skum i slutna celler
  • Grenband
  • Högsynlighetsmaterial och reflexer
  • Visselpipa
  • Anatomiskt utformad
Specifikation
Typ
Dynor / kuddar  
Passar till
Gummibåt, Kajak, Kanot, SUP-bräda
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
935085
Video
Andra kunders omdömen
5
2 omdömen
5 stjärnor
2
4 stjärnor
0
3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
18.04.2019
FAM. Klungland
Bra flytjacka
God Redningsvest
Automatiskt översatt från norska Tillbaka till originalspråk

Klagas är bra och bekväm att ha på sig och ha på sig. Behandlar alla förhållanden. Håller i många år. Vid normal velikhol. Jag tycker att den här typen av flytvästar är mycket bättre än den uppblåsbara västen som man måste ta hand om för att ändra saker i väst. Det är inte för oss. Vi är en familj som reser mycket i båt. Och längs havet och vattnet. Då är denna tjocka flytväst alltid på alla, både stora och små. Och det fungerar bra i vatten. Man har alla fallit glider ut flera gånger, där flytvästar håller på att flyta och överdriva rökaren på kort tid. Man kan lita på 100 procent på flytvästar så man kan rekommendera det till alla tillsammans

Kan anbrfales er god og behagelig å bruke og ha på. Unner alle forhold. Holer i mange år. Ved normal velikehol. Jeg skynes at denne type redningsvest er mye bedre en den oppblåsbare vesten som en må passe på å skifte ting i vesten. Det er ikke noe for oss. Vi er en familie som ferdes mye i bått. Og langs sjø og vannkanten. Da er denne typpe Redningsvest altid på på alle sammen både store og små. Og den fungere utmerket i vann. En har alle sammen falt sklid utti fler gange hvor redningsvest hold deg flytene og ovver på rygen i løpet av kort tid. En kan stole 100 prosent på redningsvest så en kan anbefale den til alle samen

16.04.2019
Family Hansson
Bra flytjacka
God Redningsvest
Automatiskt översatt från norska Tillbaka till originalspråk

Jag kan verkligen rekommendera denna typ av räddningsräddning. Det är mycket bra och det är också bekvämt. Det läker i många år med nominell velikhol. Och man behöver inte byta och köpa nya co2-patroner och flikar för uppblåsbar väst. Vilket är tyvärr inte en tid att lita på. Det gör jag inte. Av flera olika skäl, som jag inte kommer in här. Det är ganska ok och använd och bära under alla förhållanden. Och västen är bra och bär nu är olyckan ute. Och man hamnar vanligtvis i vana. Och sen vidare Bara en på röken på kort tid drt alla i min familj har upplevt .. Jag och min familj som består av 7 st. Av barnsjukdomar och vuxna kommer aldrig att använda någon annan typ av redningsvest. Här reser vi mycket på havet och i vatten och i floden är flygeln alltid på. Så vi kan säga att vi har en bra erfarenhet av denna typ av flytvästar en så många år. Så vi kan starkt rekommendera västern.

Jeg kan virkelig anbefale denne type Redningsvedt. Den er veldig god og ha på pg konfortabel er den også. Den holler seg i mange år med nomalt velikehol. Og en slipper ogdå å bytte og kjøpe nye co2 patroner og tabøette til den oppblåsbare vesten. Som desvære ikke aøtid er å stole på. Jeg jør desvære ikke det. Av flere ulike grunne.som jeg ikke skal kome inn på her. Den er helt ok og bruke og ha på unner alle forhold. Og vesten er god og ha på seg nå ulyken er ute. Og en havne ufrivilig i vanet. Og da på Lige en på rygen i løpe av kort tid drt har alle i min familie opplevd.. Jeg og min familie som bestå av 7 st. Av barn ondom og voksne komme aldri til å bruke noen andre type Redningsvest en denme her vi ferdes mye på sjøen og vann og elvet da er redningsvest altid på. Så kan vi si at vi har god efaring med denne type redningsvest ette så mange år. Så vi kan på det varmeste anbefale vesten.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken