Vi höststädar på lagret | Fynda bland tidigare kollektioner
Nätbutiken för cyklar

Hilleberg Akto

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • grön

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Hilleberg Akto grön grön
Hilleberg
Akto grön
6 695 kr
Fri frakt
Hilleberg Akto grön
Hilleberg Akto Mesh Innertält
Hilleberg
Akto Mesh Innertält
1 895 kr
Fri frakt
Hilleberg Akto Mesh Innertält

Hilleberg Akto

Perfekt för soloresenären

Att kunna ge sig ut på fjället, i skogen eller i öppna landskap för att vandra och bara vara är en underbar känsla. För att du ska kunna vistas utomhus länge och spendera natten i naturen behöver du dock ett bra skydd, ett tält. Hilleberg Akto är ett omtyckt fyrasäsongers tält för dig som reser ensam, eller som helt enkelt vill ha ditt eget tält. Tältet är utformat för att väga så lite som möjligt men samtidigt vara bekvämt och tillgodose alla behov du kan tänkas ha. Namnet Hilleberg Akto är väl valt eftersom Akto betyder "ensam" på samiska. Tältet har en kraftig yttertältsväv som går hela vägen ner till marken och som skyddar mot både regn och vind. För att du ska slippa bli störd av irriterande myggor har tältet även myggnätssektioner. Till skillnad från många andra solotält är Hilleberg Akto ett klockrent val för dig som är längre eftersom tältet är extra rymligt och är lite längre än vanliga modeller. Med 9 millimeters tältstänger och Kerlon 1200 i ytterväv är Hilleberg Akto ett otroligt lättviktigt tält som du med fördel kan bära med dig även på längre vandringar. Med bra rymlighet får du även plats med din utrustning utan problem.

Hilleberg Akto

Allt du behöver på äventyret

När du tar med dig ett Hilleberg Akto tält på resan behöver du aldrig oroa dig för vart du ska sova eller förvara din utrustning på natten. Den nätta vikten gör det dessutom enkelt att bära med sig tältet även på längre expeditioner. När du köper Hilleberg Akto ingår:

  • Yttertält
  • Staglinor och linsträckare
  • Förvaringspåsar för tält och tältpinnar
  • Reservstångdel
  • Innertält

Du kan även köpa till ett meshtält som är perfekt när du tältar i varmare klimat eller när du vill sova under stjärnorna men slippa myggen. Från början var Hilleberg Akto egentligen inte utformat för extrema expeditioner utan mer för vardagstältaren som vill bo bekvämt. Men efter att tältet släpptes fick Hilleberg Akto ett enormt gensvar. Efter att tältet kom ut på marknaden har extremsportare och friluftsentusiaster använt tältet såväl på polarexpeditioner som i våra svenska skogar.

Smidigt, flexibelt och stabilt

Det är inte konstigt att Hilleberg Akto gjort en sådan stor succé som det har. Tältet är otroligt enkelt att sätta ihop och tack vare att inner- och yttertältet är sammankopplade slipper du sätta upp två tält utan gör det istället i en handvändning. För att dra ner på vikten och för att göra hopsättningen smidigare behöver tältet endast fyra stycken markpinnar – en på vardera sidan. För att du ska kunna bo bekvämt under hela året och i alla olika väder är Hilleberg Akto försett med ett högre tältgolv än vanligt. Detta förhindrar vatten från att tränga in längst kanterna. Här kan du välja bland flera snygga färger, både piggare i rött eller något mer naturfärgat som militärgrönt.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat