Hösten är här | Vandringsglädje
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Hilleberg Anaris Tent sand

ID: 1146656

7 095 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • sand

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Hilleberg Anaris Tent sand

Fantastiskt ryggåstält med många funktioner

Hilleberg Anaris är ett oerhört smart ryggåstält som kombinerar lätthet med styrka och flexibilitet. Tältet kommer i två delar, ett innertält - bestående helt av ett myggnät och ett markskydd - och ett yttertält i slitstarkt Kerlon 1000 som både andas och håller för slitage.

Både yttertältet och innertältet kan användas var för sig såväl som gemensamt, och de dubbla ingångarna på tältet kan rullas upp för att skapa ett helt öppet tält där enbart takdelen skyddar mot väder och vind och sidorna släpper in luft och ventilation. 

Det bästa av allt med Hillebergs Anaris-tält är att det är optimerat för att sättas upp med vandringsstavar, snarare än vanliga tältbågar. Vandringsstavarna kan också köpas hos Hilleberg och deras modell är en utfällbar stav i aluminium som kan vecklas ut från 90 till 145 cm. Du behöver alltså enbart bära med dig tältduk och tältpinnar, och kan använda stavarna till att gå med!

Detta är ett superlätt tält som lämpar sig väl sommartid när du vill att din packning ska vara så lätt som det bara går. Tack vare att alla delarna av tältet kan användas var för sig så funkar det lika bra som ett solskydd som ett sovtält.

På detaljnivå

Användningsområde
Vandring, Vandringscamping, Camping
Tält
Användningsområde: Vandring (under trädgränsen), UltralättUppblåsbar: NejTyp: RyggåstältAntal personer: 2
Mått
Inneryta (L x B x H): 220 x 120 x 110 cmTotalvikt tält: 1400 g
Sovområde
Antal tältkammare: 1Längd sovutrymme: 220 cm
Inkluderar
Tält: Yttertält, Innertält
Aktuell i vårt sortiment
2020
Produktnummer
1146656

Video

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat