Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Tyvärr är produkten du söker efter ej tillgänglig. Om du önskar att vi notifierar er när varan är tillbaka i lager, vänligen lämna er E-postadress.
19 495 kr
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.


  • Beställ inom 3 timmar 7 min., så skickar vi i morgon3
  • FRI RETURFRAKT
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR

Mycket rymligt och stabilt med fullt utbyggbar flexibilitet!
Anmärkningsvärt lättrest, helt fristående konstruktion, support av flera korsande stänger och exceptionellt stark Kerlon SP yttertältsväv. Stort, rymligt och stabilt – Atlas är ett perfekt baslägertält för större grupper. Den stabila konstruktionen tål både hårda vindar och snö­belastning.

Användning även ovanför trädgränsen under alla årstider. Att det fungerar utmärkt i mer skyddad terräng är förstås en självklarhet, och där kommer modulkonstruktionen som möjliggör utbyggnad och sammankoppling av flera tält verkligen till sin rätt.

Ett stort grupptält som är mycket starkt, relativt lätt och samtidigt enkelt att resa, är inte lätt att hitta. I Atlas förenas dessa egenskaper i en fullt flexibel modulkonstruktion med stora variationsmöjligheter. Vi konstruerade ursprungligen Atlas till polarforskare som önskade sig ett mobilt laboratorium. Det har nu använts framgångsrikt under många år av forskarlag på sydpolen. Atlas vänder sig till större friluftsgrupper av olika slag; alpina expeditioner med behov av ett rymligt och stabilt baslägertält; eventföretag som söker ett stort portabelt tält för gruppsamvaro och sovplats.

Särskilt populärt har Atlas blivit bland researrangörer som tar ut grupper i vildmarken på otillgängliga platser. Atlas kan användas i sitt grundutförande Basic, utan innertält eller golv, eller så kan det bli anpassat på en mängd olika sätt. Innertält 6 och Innertält 8, som har gott om liggyta för sex respektive åtta personer, har inbyggt golv. Innertält utan golv har också åtta sovplatser och kan kopplas ihop med Monteringsbart golv, vilket även kan användas utan innertält.

Extra Absider (köps separat) kan kopplas på i varje dörröppning och kopplingsdelen (köps separat) kan koppla ihop flera Atlas med varandra. Atlasväskan är designad som en ryggsäck för att transportera Atlas med moduler på ett lätt sätt.

Material:
Yttertält:
- Tyg: Kerlon SP; 75 Denier Polyester
- Behandling: Bestruket på båda sidorna med tre lager 100% silikon
- Vikt: 78 g/m²
- Rivstyrka: Minimum 15 kg (ISO 13937-4)
- Vattenresistans: 3000 mm/29 kPa (ISO 811)

För detaljer, se bilderna till höger!Antal personer: 8
Golvyta (m2): 15,5
Maxvikt (kg): 8,6
Säsonger: 4
Typ: Kupol
Yta absider (m2): Ext. 3,0
Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Årsmodell: 2016
  • Produktnummer: 416947

Omdömen (0)
Lämna ett omdöme
visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik