Öppet som vanligt! | Mer information
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Hilleberg Staika

6 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • beige
 • grön
 • röd
 • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Filter
Sortera
 • Hilleberg Staika röd röd
  Hilleberg
  Staika röd
  11 995 kr
  Fri frakt
  Hilleberg Staika röd
 • Hilleberg Staika sand sand
  Hilleberg
  Staika sand
  11 995 kr
  Fri frakt
  Hilleberg Staika sand
 • Hilleberg Staika grön grön
  Hilleberg
  Staika grön
  11 995 kr
  Fri frakt
  Hilleberg Staika grön
 • Hilleberg Staika skyddsgolv
  Hilleberg
  Staika skyddsgolv
  1 195 kr
  Fri frakt
  Hilleberg Staika skyddsgolv
 • Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
  Hilleberg
  Stånghållarset till Staika och Allak
  365 kr
  Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
 • Hilleberg Staika Mesh Inner Tent black black
  Hilleberg
  Staika Mesh Inner Tent black
  2 895 kr
  Fri frakt
  Hilleberg Staika Mesh Inner Tent black
Ytterligare information

Hilleberg Staika

Enkelhet i sin bästa form

Om du ska vistas utomhus i naturen är ett bra tält A och O, åtminstone om du ska sova utomhus. Hilleberg Staika är kända för sina kvalitativa och funktionella tält och särskilt uppskattas deras enkelhet. Hilleberg Staika är ett utmärkt val för dig som letar efter ett tält att använda under hela året och som ska vara enkelt att resa. Staika är Hillebergs tältvariant som är inriktat till kanotister och kajakpaddlare och som därför är både lättviktigt och smidigt att använda. Hilleberg Staika är uppskattat av allt från polarfarare till vanliga friluftsälskare. För att du ska kunna fokusera på naturen och upplevelsen och inte jobbiga tältanordningar är Hilleberg Staika otroligt lätt att resa. När du väl har lagt ut tältet på marken är det bara att knacka in de medföljande markpinnarna. Efter att du satt ner markpinnarna kan du på bara någon minut sammankoppla tältpinnarna för att föra in dessa i tältets kanaler. Att sätta upp tältet tar endast några få minuter och det är lika enkelt att ta ner det igen. För att tältresningen ska gå så smidigt som möjligt är Hilleberg Staika försedd med smarta spännen istället för snören. Detta skyndar på proceduren avsevärt, jämfört med om du skulle vara tvungen att knyta knutar längst tälttaket.

Hilleberg Staika

Bo bekvämt i solsken eller snöbyar

Hilleberg Staika är ett lätt tält som i all sin enkelhet ändå är utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Med gott om plats för dig själv, en till person och din packning, är Hilleberg Staika allt du behöver på friluftsäventyret. Tältet har används både i svenskt sommarklimat och vid polarexpeditioner och responsen har varit otroligt bra. Hilleberg Staika är det optimala tältet av flera anledningar, exempelvis:

 • Tältet är tillverkat av ett kraftigt men lätt yttertältsväv – Kerlon 1800
 • Tack vare den kraftiga konstruktionen klarar Hilleberg Staika av tung snöbelastning
 • Tältet är enkelt att resa och packa ihop
 • Du får bra rymlighet och komfort inuti tältet

Att kunna bära med sig tältet på allt från paddelturen till bergsklättringen är otroligt fördelaktigt. Genom att tillverka tältet i ett lättviktigt men samtidigt kraftigt material blir tältet aldrig någon större påfrestning att ta med. Här kan du välja bland flertalet färger och dessutom köpa till ett skyddsgolv.

Ett komplett tält för alla årstider

Det är inte särskilt konstigt att Hillebergs tältmodell Staika blivit såpass populär som den har. Tältets lättresliga och fristående konstruktion och optimala stabilitet gör att tältet enkelt sätts upp även vid vind och ojämna underlag. Med hjälp av markpinnar och snören kan du snabbt öka stabiliteten även vid kraftiga vindbyar. I sortimentet kan du välja bland diskreta och naturnära färger som exempelvis militärgrönt, men här finns även piggare och mer synliga färger som rött.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat