Addnature
Upp till 70% rabatt1
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Hilleberg Staika

1 Produkt
Filter
Återställ

Märke

  • Hilleberg 1

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
Hilleberg
Stånghållarset till Staika och Allak
435 kr

Hilleberg Staika

Enkelhet i sin bästa form

Om du ska vistas utomhus i naturen är ett bra tält A och O, åtminstone om du ska sova utomhus. Hilleberg Staika är kända för sina kvalitativa och funktionella tält och särskilt uppskattas deras enkelhet. Hilleberg Staika är ett utmärkt val för dig som letar efter ett tält att använda under hela året och som ska vara enkelt att resa. Staika är Hillebergs tältvariant som är inriktat till kanotister och kajakpaddlare och som därför är både lättviktigt och smidigt att använda. Hilleberg Staika är uppskattat av allt från polarfarare till vanliga friluftsälskare. För att du ska kunna fokusera på naturen och upplevelsen och inte jobbiga tältanordningar är Hilleberg Staika otroligt lätt att resa. När du väl har lagt ut tältet på marken är det bara att knacka in de medföljande markpinnarna. Efter att du satt ner markpinnarna kan du på bara någon minut sammankoppla tältpinnarna för att föra in dessa i tältets kanaler. Att sätta upp tältet tar endast några få minuter och det är lika enkelt att ta ner det igen. För att tältresningen ska gå så smidigt som möjligt är Hilleberg Staika försedd med smarta spännen istället för snören. Detta skyndar på proceduren avsevärt, jämfört med om du skulle vara tvungen att knyta knutar längst tälttaket.

Hilleberg Staika

Bo bekvämt i solsken eller snöbyar

Hilleberg Staika är ett lätt tält som i all sin enkelhet ändå är utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Med gott om plats för dig själv, en till person och din packning, är Hilleberg Staika allt du behöver på friluftsäventyret. Tältet har används både i svenskt sommarklimat och vid polarexpeditioner och responsen har varit otroligt bra. Hilleberg Staika är det optimala tältet av flera anledningar, exempelvis:

  • Tältet är tillverkat av ett kraftigt men lätt yttertältsväv – Kerlon 1800
  • Tack vare den kraftiga konstruktionen klarar Hilleberg Staika av tung snöbelastning
  • Tältet är enkelt att resa och packa ihop
  • Du får bra rymlighet och komfort inuti tältet

Att kunna bära med sig tältet på allt från paddelturen till bergsklättringen är otroligt fördelaktigt. Genom att tillverka tältet i ett lättviktigt men samtidigt kraftigt material blir tältet aldrig någon större påfrestning att ta med. Här kan du välja bland flertalet färger och dessutom köpa till ett skyddsgolv.

Ett komplett tält för alla årstider

Det är inte särskilt konstigt att Hillebergs tältmodell Staika blivit såpass populär som den har. Tältets lättresliga och fristående konstruktion och optimala stabilitet gör att tältet enkelt sätts upp även vid vind och ojämna underlag. Med hjälp av markpinnar och snören kan du snabbt öka stabiliteten även vid kraftiga vindbyar. I sortimentet kan du välja bland diskreta och naturnära färger som exempelvis militärgrönt, men här finns även piggare och mer synliga färger som rött.