Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vandringskängor & skor | Reducerade priser för höstens vandringar

Företagskund

Hilleberg

220 Produkter
Hilleberg
Hilleberg

Hilleberg - 45 års tillverkning av tält i högsta kvalitet

Svenska Hilleberg tillverkar slitstarka och användarvänliga tält som klarar mycket hårt väder. I sortimentet hittar du lätta tält för alla tillfällen, behov och årstider. Tälten kännetecknas av säkerhet, hanterbarhet, mångsidighet och lång livslängd.

Sortera
 
sida 1 av
4

The Tentmaker

Hilleberg grundades 1971 av friluftsentusiasten Bo Hilleberg. Företagsidén föddes ur den irritation Bo kände varje gång han tältade och var tvungen att förse sitt tält med ett separat regnskydd. Skyddet hade en tendens att aldrig sitta på plats om det blåste hårt samt gav upphov till störande ljud. Tillsammans med sin fru startade Bo ett företag som enbart fokuserade på att ta fram och sälja tält med sammankopplade inner- och yttertält. Idag, mer än 40 år senare, är Hilleberg ett välkänt varumärke som fortsätter att producera tält i toppklass. Samtliga tältmodeller har givetvis sammankopplade inner- och yttertält men är också oerhört slitstarka, mångsidiga och säkra. Tack vare den smarta designen med de förenade inner- och yttertälten slipper du frustration över krångliga regnskydd och kan enkelt slå upp tältet även när vädret är dåligt. Befinner du dig på en blåsig, snöig eller mörk plats kan du snabbt få upp ditt Hilleberg tält även på egen hand. Konstruktionen är gedigen och innovativ och har gjort Hilleberg till ett av de marknadsledande företaget inom tältbranschen. Tälten som tillverkas av Hilleberg delas in i fyra olika kategorier; Black Label, Red Label, Yellow Label och Blue Label. De olika typerna av tält är anpassade för olika typer av årstider, väder och terränger samt är tillverkade efter specifika egenskaper. Black och Red Label tält fungerar året om, men Red Label tält prioriterar låg vikt framför slitstarkhet. Gruppen tält som betecknas Yellow Label är anpassade för varmare miljöer och fungerar således under vår och sommar. Blue Label är något så unikt som specialsydda tält som anpassas helt efter användarens specifika ända- och resemål. Det som är gemensamt för alla tältkategorier är att de lever upp till företagets värdeord; säkerhet, mångsidighet, hanterbarhet, livslängd och komfort.

Hilleberg tält online


Olika tält från Hilleberg:

  • Hilleberg Saitaris
  • Självstagande tält som fungerar i riktigt hårda och tuffa miljöer och väderförhållanden. Denna typ av tält är rymliga och funkar perfekt för dig som klättrar och befinner dig på hög höjd. Stadig och stabil konstruktion som står emot starka vindar och stor snöbelastning.
  • Hilleberg Nammatj
  • Ett mycket mångsidigt tält som både är tillförlitligt, rymligt och starkt. Tältet står emot vind väldigt bra trots sin låga vikt och är optimalt för alla årstider, ett riktigt allround tält för dig som prioriterar lättvikt.
  • Hilleberg Keron
  • En tältmodell som passar i miljöer där vädret ständigt skiftar och där du rör dig mellan olika lägerplatser. Enkelt att sätta upp och ta ner vilket underlättar snabb transport.

Köp Hilleberg tält hos addnature.com

Hilleberg onlineHilleberg tält kommer i olika storlekar och modeller. Att välja tält efter ändamål och behov är viktigt. Innan du investerar i ett tält från Hilleberg bör du tänka efter hur och var du ska använda tältet. Olika miljöer och terränger kräver olika typer av tält. Planerar du att tälta under vintern måste tältet vara konstruerat att hålla för kraftiga vindbyar, snöoväder samt minusgrader. Varmare miljöer ställer höga krav på god ventilation och skydd mot exempelvis mygg. Tältvalet beror alltså till stor del på vilken årstid du helst ger dig ut i skog och mark. Söker du ett allroundtält kan det vara en god idé att köpa ett tält som utlovar hög funktionalitet och flexibilitet oavsett rådande väder, som Black Label. När du ringat in vad som är viktigt för dig gällande ditt tält blir det enklare att välja ett som passar dina behov. Samtliga tält från Hilleberg håller hög kvalitet och utlovar stor säkerhet, men god hanterbarhet och användarvänlighet är de egenskaper som skiljer tälten från konkurrenternas. Befinner du dig i vildmarken och inte lyckas sätta upp tältet du har med dig, spelar de övriga egenskaperna ingen som helst roll. Du behöver aldrig känna dig osäker eller exponerad ifall du köper tält från Hilleberg. Uppsättningen av tälten är mycket smidig och du klarar det helt på egen hand. Hanterbarheten i kombination med en lång livslängd, stor komfort i form av förvaringsfickor och ventiler samt en låg vikt, som inte påverkar de övriga faktorerna, gör Hillebergtält till en självklar vinnare.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken