Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs-Rea- Stora äventyr till låga priser - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

House of Hygge

3 Produkter
Kategorier
Pris i kr
House of Hygge

House of Hygge

House of Hygge gör grymma produkter för slaklina. Seten är enkla att använda och passar till alla tillfällen: parkhäng, afterwork, resan, klättringen eller bara i trädgården under sommaren. Alla kan pröva slakline, barn som vuxen, och det övar upp din balans. Eftersom House of Hygge utvecklas av ett gäng skibums i Norge kan du vara säker på att också få en dos skön design och livsstil på köpet.

Sortera
sida 1 av
1

House of Hygge

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. House of Hygge har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med House of Hygge i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle House of Hygge inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken