Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Icebreaker
Icebreaker utnyttjar merinoullens värmereglerande egenskaper fullt ut. Merinoullens högpresterande fibrer bildar ett isolerande luftskikt som gör materialet till den perfekta följeslagaren för friluftsaktiviteter. Materialet är idealt till kläder för både friluftssport och vardagsbruk eftersom att det skyddar mot kylan, motverkar överhettning och förblir luktfri.
Icebreakers filosofi bygger på långsiktig hållbarhet och nära band till naturen. Idag är den Nya Zeeland-baserade tillverkaren marknadsledande av funktionskläder i merinoull.
Icebreaker har alltid varit en pionjär för kläder tillverkade i merinoull. År 1994 var företaget de första att förespråka merinoullsfiberns enorma potential, med egenskaper som inte bara var överlägsna syntettextil och plast, utan även ett mycket bättre alternativ för vår planet.

"Tack vare deras hållbara relation till naturen och till sina samarbetspartners, blev Icebreaker ett unikt alternativ till sina konkurrenter och anses än idag vara det mest autentiska merinoullsmärket på marknaden."

Icebreaker var inte bara först med att erkänna merinoullens potential utan har även långvariga relationer med sina fårbönder som baseras på ömsesidig respekt och delad omtanke för miljön och djurens välmående.
Icebreaker Top Sellers

Icebreaker

575 Produkter
Sortera